Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 os 3mas BMW-be milyen...

E46 os 3mas BMW-be milyen hangszórókat ajánlatos beszerelni?

Figyelt kérdés
Jobb hangzást, nagyobb basszusokat szeretnék. A gyári elég gagyi bár meglepően tisztán szól magas bitrátáju zenékkel.
2016. febr. 1. 20:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
és a fejegység cseréje nélkül is lehet eredmény ?
2016. febr. 1. 21:55
 12/15 A kérdező kommentje:
ja és ez megfelel ? [link]
2016. febr. 1. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én nem bituminoztam előző autómba, és az ajtókba, koaxiális jbl hangszórók voltak, és egy Kenwood fejjel hajtottam őket + a mélyet (MNC Noir 2 saját ládában WINISD-vel tervezve) egy Jensen Invader 4000-el hajtottam. Véleményem szerint szépen szólt. (egyébként az autó egy Fiat Brava volt) Mostaniban(BMW e91 320d facelift előtti) meghagytam a gyári 6 hangszórós rendszert (4 közép-magas+2 mélynyomó az első ülések alatt egy business fejjel hajtva) és véleményem szerint ez is szépen szól. (Lehet, hogy az én hallásom torz/igénytelen :D)
2016. febr. 1. 21:57
 14/15 dirtboy ***** válasza:

nem mondom hogy torz,igénytelen a hallásod,inkább azt mondom hogy nem vagy tisztába vele hogy milyen is egy jó rendszer.

gyanítom nem jársz SQ versenyre,más autós rendezvényeken meg nem nagyon szoktak mutatkozni,én is mindig kint parkolok mert nincs értelme bemenni mert túl nagy a zaj.

ha elmész egy versenyre ott be ülhetsz a kocsikba nyugodtan,meg fogják mutatni ha érdekel.

nem tudom ezt neked le írni,igazából hallani kell.

nem tudom merre felé laksz,én miskolc közeli vagyok,ha úgy van meghallgathatod nálam milyen.

kisebb haveri gyűlések szoktak még lenni miskolc-debrecen vonalon,ott is meg lehet fülelni pár jó rendszert,némelyik egész kis pénzből épült és elég komoly hangú lett.

2016. febr. 1. 22:08
 15/15 dirtboy ***** válasza:

kérdező

az mint a képen is van arra jó de ajtóba rezgést csillapítani kevés az 1mm-es alubutil.

2016. febr. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!