Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi egy TDI illetve egy...

Mennyi egy TDI illetve egy SDI átlagos fogyasztása?

Figyelt kérdés

2016. febr. 1. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jogyerek... hany kobcentis motor, mekkora sulyu autoban, mikori, milyen futasteljesitmeny utan, milyen vezetesi stilus mellett, varosi vagy autopalyas uzemben, stb. stb. stb.

Kb. annyira ertelmeset kerdeztel, mint hogy mennyit fogyaszt egy villanykorte.

2016. febr. 1. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Első jól leírta, de hogy ne csak oltás legyen:

az enyém: Golf IV 1.9 TDI AHF (110 le) jelenleg óra szerint 294.000 van benne.

Autópálya 130-145 km/h dinamikusan gyorsítva lassítva azért. 6,15 l/100 km

Város/országút: Szintén kicsit dinamikusan de nem ész nélkül azért 6,2 l/100 km

2016. febr. 1. 14:05
 3/12 A kérdező kommentje:
nyilván az 1.9-re gondoltam. vegyes használat mellett (országút + város) ezért írtam oda hogy átlagos. ha oltogatni szeretnél kérlek máshol tedd köszi :)
2016. febr. 1. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
nincs jelentős különbség, dinamikában viszont van, nagyon sok...
2016. febr. 1. 15:41
 5/12 A kérdező kommentje:
azt gondolom, inkább csak a fogyasztásra lennék kiváncsi, kinek mi a tapasztalata
2016. febr. 1. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:

ez a tapasztalat:

[link]

[link]

mint mondtam, nincs jelentős fogyasztás különbség... ezen mi olyan hihetetlen? a szívódízel a világból kimegy, de semmivel se fogyaszt jobban, mint egy turbós, csak épp iszonyat lomha...

2016. febr. 1. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban nem eszik kevesebbet a SDI, mert nagyon gyenge, és nehezen bírja el a kasztnit, ezért annyit eszik, mint a sokkal erősebb TDI. Az sem mondható, hogy sokkal megbízhatóbb, csak a turbó esik ki, mint hibaforrás a TDI-hez képest. Tehát nem érdemes SDI-ben gondolokzni akkor sem, ha csak a spórolás a cél.
2016. febr. 1. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Az SDI akkor eszik keveset, amikor nem kell a sok powaa.

Haverom egy ~1 tonnás Seat Inca SDI-vel Budapest - München távon 4 liter alá tudta vinni a fogyasztást. Igaz kamion mögött 90km/h-val.. :D

2016. febr. 1. 21:18
 9/12 A kérdező kommentje:
vw polo sdi-vel városi használat mellett és autopályán 140el 5.6 literes fogyasztás az normális?
2016. febr. 2. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:

20 éves 1.2-es benzines puntoval tudtam 4-et hasonló körülmények között, a rekord 3,7 liter, de azt nem tudtam megismételni többször, szóval egy olyan gyenge dízeltől 4 liter nem egy nagy dolog, ennyit egy 2x olyan erős turbódízel is tud.

2016. febr. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!