Köszönöm. Utánuk nézek. Közben nézegettem én is...
Peugeot 308 2011
Renault Clio 2014
Ezekről mi a véleményetek?
2016. febr. 1. 14:59
3/13 anonim válasza:
Főleg városba a parkolás miatt én ferdehátút nézegetnék:
focus,astra,auris
2016. febr. 1. 16:37
4/13 anonim válasza:
Mik a fő követelmények?
Így nehéz típust ajánlani. Nekem például az emberek 99%-val nem egyezik a véleményem. Számomra a legfontosabb a vezetési élmény, így az első kerékmeghajtású autók kilőve. Ezzel ki is eszik az autók ~90%, az élmény alá rendelem a fogyasztást (ha nagyon jó vezteni, akkor nem izgat, hogy 15 litert eszik 100-on "óvatos" vezetési stílus mellett, pl. egy Lada VFTS). Ezzel csak azt akartam utalni, hogy mik azok a tulajdonságok, amik neked fontosak?
2016. febr. 1. 16:48
5/13 anonim válasza:
Egyedül használod, vagy hamarosan becsajozol?
Ezt csak a cm3 miatt kérdezem, egyébiránt a fenti kritériumok alapján én mindenképpen egy benzines Focust ajánlanék.
2016. febr. 2. 11:47
6/13 anonim válasza:
Én megnézném a KIA ceedeket illetve a hyundai i30 kat is, megbizható jó autók, esetleg toyota. 1-2 nagyobb út és városi használat miatt benzinesbe gondolkoznék egyébként. Francia autókat kerülném 407 sw-hez volt szerencsém, de van aki citroen c5-re esküszik, tehát itt is megoszlóak a vélemények, hogy mennyire jók vagy rosszak a francia autók. Skoda, volvo stb is lehet nézehetni, tudni kéne mi tetszik, egyébként pedig így kötni az éveket felesleges, ha van egy szép állapotú 7 éves autó nem veszed meg mert 7 éves ? De az 5 éves lepukkant 500 ezer km-t futottat igen ? Nem túl jó taktika, persze értem miért irtad.
2016. febr. 2. 12:08
7/13 anonim válasza:
Amennyiben hajlandó vagy korosabb autóban is gondolkodni, akkor a két motoros swift ideálisnak látszik.
Keresd bizalommal Arankát! :D
2016. febr. 2. 12:24
8/13 A kérdező kommentje:
Legalább 4 személyes kell, mert hetente lealább 1x 3-4 személlyel utazom. Saját kocsival. Amugy a többnyire egyedül utaznék, de az a hetente egy ut nagyon hiányozna...
2016. febr. 2. 13:28
9/13 anonim válasza:
Ennek tükrében > 1.6 benzines Focus.
2016. febr. 2. 13:48
10/13 anonim válasza:
KIA ceed kombi van cosmagnak hely, 4 ember nagyon kényelmesen tud utazni benne :) A forba nincs több hely, sőt ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!