Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell tudni erröl a modelro...

Mit kell tudni erröl a modelrol? Mit éri meg megvenni, benzinest vagy dízelt? Vannak e tipushibái, gyenge pontjai? Vagy inkább egy A4-es érné meg jobban?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 1. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom,biztosan rendkívül meglepő lesz,de kb 300csillió megválaszolt kérdés van már az oldalon e46-okról meg a4-ről,hogy melyikből milyet stb.....legközelebb próbáld már meg először a keresőt használni,mielőtt kiírod ezt az unalomig ismételt kérdést!
2016. febr. 1. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyiért nincs ebből dízel, amúgy is jobban jársz a benzinessel, mert elég takarékos, és nagyon megbízható. Mondjuk én Audi párti vagyok, szerintem jobb autó, de ennyi pénzért abból sem találsz jobbat úgyhogy mindegy.

Típushibája nem igazán van, szerelők kenik-vágják, hiszen lassan minden második autó E36-os vagy E46-os BMW.

2016. febr. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!