Hogyha báármilyen autót vehetnél, milyet vennél?
Várnék nyárig, aztán rendelnék egy 760iL-t, Individual felszereltségben, lila fényezéssel, vörös Merino bőr belsővel.
Azért várnék nyárig, mert akkor jön a v12-es azt mondták, az individual meg március körül, de nekem nem lenne elég a v8, így megvárnám a v12-est.
Addig vennék valami szolidabb S8-as Audit, úgy biztos jobban esne átülni az újabb, modernebb BMW-be.
24..
Persze mellé vennék egy w140 bálna mercit s600-ast a hosszított kivitelt, de csak szobor lenne, esetleg még érkezne mellé e38 750i, de az rövid kasztnival, mert jobban tetszik, de ez is csak hobbi autó lenne.
Kis autót nem vennék, esetleg városi/téli kocsinak vennék egy e65 730d-t is, azt nem kéne félteni parkoláskor, stb. A legújabb 760li-t meg használnám ahogy kell, azzal mennék wc-re is.
21/f vagyok
Városi kiskocsinak: Alfa Romeo gta junior1300
Hosszú kirándulásokra: Mercedes W140 sel600
Munkába járni: Bmw e34-m5_3.8
Pályanapokra: Toyota mr2(mk2)
Igáslónak: W124-300d_4matic vonóhoroggal
Újkorszaki kacatokat meghagyom nektek :)
33/F
Veterán túraversenyekre: Maserati merak ss
Ez még lemaradt :)
Olvastam egyszer egy riportot Christian von Koenigseggel amiben kérdezték tőle, hogy a Pagani mekkora konkurenciát jelent nekik. Erre azt válaszolta, hogy nem jelent konkurenciát mert akinek van pénze ilyen autókra az nem egyet vesz hanem megveszi az összeset:)
Na én is így lennék vele:)
Egy Bugatti Veyron-t már nagyon rég ki szeretnék próbálni.
Aztán az árából el tudnék tengődni egy ideig.
Ha ésszerű fenntartható autót kéne választanom, szerintem egy F30-as dízel BMW-t választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!