Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Neked milyen telefonod van?...

Neked milyen telefonod van? Ajanlod-e masnak is vagy nem? Ha most vehetnel egy uj telefont, ugyanazt valasztanad? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnek egy uj telefont venni, kerlek segitsetek a valasztasban. Semmi esetre se legyen touch screen-es, amit hasznalok rajta az a hivas, sms, internet, jegyzetek; legyen gyors es strapabiro, mert sajnos gyakran ejtem ki a kezembol a telokat. Elore is koszi.
2013. aug. 2. 20:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nokia 3310
2013. aug. 2. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Ruf mich an!
2013. aug. 2. 20:28
 3/12 anonim válasza:
100%

Most samsung galaxy y-om van, de anno xperia x10 mini prot akartam. :D

Ha gazdag szülök hülye gyereke lennék, akkor most xperia z-t vennék/vettetnék. :D

2013. aug. 2. 20:31
 4/12 anonim válasza:
100%

Xperia U.

Ajánlom másnak és igen ugyanúgy ezt venném :D

Elérhető ár, viszonylag kis telefon (ami nálam fontos volt), gyors, nem fagy, tökéletesen visz mindent.

Én szeretem :)

2013. aug. 2. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szar telefonom van, ha a pénz nem lenne akadály, akkor HTC One, Nexus 4 és Motorola Moto X közül döntenék, mindegyikbe tetszik valami, szóval nehéz lenne döntenem (de szinte biztos a HTC One lenne az, csak a másik kettőben is tetszik egy-két dolog).
2013. aug. 2. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Xperia Mini Pro (SK17i)

Kapott ez már hideget-meleget másfél év alatt, szó szerint semmi baja sincs. Esett már le betonra félméterről, méterről, leöntöttem véletlenül, ráültem (80kg) és még sorolhatnám. Ennek ellenére tényleg semmi baja nincsen.

Ha új telefont vennék, akkor valószínűleg ezt venném, több okból is.

-billentyűzet

-színtelt és részletgazdag képmegjelenítés

-gyors működés

-a legtöbb alkalmazás gond nélkül fut rajta

-mindez megfizethető áron - amit a telefon meghálál

Az én igényeimet kielégíti, más kérdés, hogy kinek mire kell a telefon. Ha menőzni kellene, akkor valami Galaxyt, mert ugye az nagyon vagány, ha csak játszani kellene, akkor valami legalább kétmagosat, 1gb rammal, ha pedig chatelni, facebookozni, internetezni, akkor ezt.

2013. aug. 2. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Samsung Galaxy S4 (I9505)-m van.Bátran ajánlom bárkinek(neked is).Ha most vennék ugyanezt választanám.
2013. aug. 2. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Samsung Galaxy S4 Google Play Edition (GT-I9505G) telefonom van, illetve egy iPhone 5-om, mindkettovel nagyon meg vagyok elegedve. Ha most kene telefont vennem akkor mar megvarnam a Note 3-at illetve az Xperia Z Ultra-t, azok lesznek a kovetkezo 'aldozatok' :).
2013. aug. 3. 00:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Az elektronikus eszkozok - mobiltelefonok kategoriaba irtam ki eloszor a kerdest. Meg most sem erkezett ra valasz, mig itt mar 11-en is irtatok.

A rendes valaszoloknak koszonom szepen, ment a zold pacsi.

Ha meg irtok, kerlek vegyetek figyelembe, hogy gombok legyenek a telefonon nem pedig touch screen. Koszonom. :)

2013. aug. 3. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is galaxy s4 (9505) van ed nem ajanlom .. Sajnos nagyon nem tudja azt,amit vartam volna tole, rengeteg akadas van es indokolatlanul magas memoriahasznalat (90%-on jar a ram alapban es semmi extra program nem fut a hatterben) .
2013. aug. 3. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!