Neked milyen telefonod van? Ajanlod-e masnak is vagy nem? Ha most vehetnel egy uj telefont, ugyanazt valasztanad? (lent)
Most samsung galaxy y-om van, de anno xperia x10 mini prot akartam. :D
Ha gazdag szülök hülye gyereke lennék, akkor most xperia z-t vennék/vettetnék. :D
Xperia U.
Ajánlom másnak és igen ugyanúgy ezt venném :D
Elérhető ár, viszonylag kis telefon (ami nálam fontos volt), gyors, nem fagy, tökéletesen visz mindent.
Én szeretem :)
Xperia Mini Pro (SK17i)
Kapott ez már hideget-meleget másfél év alatt, szó szerint semmi baja sincs. Esett már le betonra félméterről, méterről, leöntöttem véletlenül, ráültem (80kg) és még sorolhatnám. Ennek ellenére tényleg semmi baja nincsen.
Ha új telefont vennék, akkor valószínűleg ezt venném, több okból is.
-billentyűzet
-színtelt és részletgazdag képmegjelenítés
-gyors működés
-a legtöbb alkalmazás gond nélkül fut rajta
-mindez megfizethető áron - amit a telefon meghálál
Az én igényeimet kielégíti, más kérdés, hogy kinek mire kell a telefon. Ha menőzni kellene, akkor valami Galaxyt, mert ugye az nagyon vagány, ha csak játszani kellene, akkor valami legalább kétmagosat, 1gb rammal, ha pedig chatelni, facebookozni, internetezni, akkor ezt.
Az elektronikus eszkozok - mobiltelefonok kategoriaba irtam ki eloszor a kerdest. Meg most sem erkezett ra valasz, mig itt mar 11-en is irtatok.
A rendes valaszoloknak koszonom szepen, ment a zold pacsi.
Ha meg irtok, kerlek vegyetek figyelembe, hogy gombok legyenek a telefonon nem pedig touch screen. Koszonom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!