Milyen robogót ajánlotok?
Hali.
19vagyok,A1 jogsim van,milyen robogót ajánlotok napi 15km-re?
Gondolom télen nem lehet robogózni,vagyis ég nem próbáltam,mert 1nyáron robogóztam csak,télen még nen volt alkalmam,de nem is ez a lényeg,mi lenne az ideális?
600ezerig jöhet.
Előre is köszönöm.
Kymco city agility
saját tapasztalat: szép hangja van, jól néz ki, nagy kerekű, nagy testű, 60-t megy, napi 30-40km-t mentem vele, jelenleg 42e km van benne és semmi komolyabb gondom nem volt vele, kopó alkatrészt kellett cserélni meg olajat és szépen megy.
újonnan 300-400e ft körül van (legalábbis én annyiért vettem)
van belőle 2t és 4t is (én a 4t-t használom).
NEM Kínai... Tajvani és sok cuccot Hondától kapnak, szóval jó gép.
Még sose rohadtam le vele sehol.
télen nyáron pöcre indul még most is, pedig gyári aksija van még, persze azért minusz 10től már néha 2. pöcre csak. :)
ja és a 600ccm-s robogó sem megy 170-t, csak mondom. :)
egyébként abból a kymcoból van 125-s 150-s és 200cc-m is!
Ne vágyj arra, hogy robogóval 170 km/h-val menj. Ha ültél már robogón, akkor tudod, hogy milyen az üléspozíciója, tehát nem kell magyarázni, hogy miért ne. Egy robogóval kényelmesen eltudsz menni 90-110-körül, de hidd el, hogy elég. Én is imádok motorozni, imádom a sebességet, de robogón nem vágyok a nagy sebességre. Mentem nagyrobogóval, rohadt kényelmes, és én élveztem is a vele való menetet, de lég volt a 110 km/h max tempó.
Amit ajánlok, az az Aprilia SR Max 300, nézz utánna, ha van lehetőséged próbáld ki, nagyon jó robogó, nekem is van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!