Milyen használt robogót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elég nagydarab vagyok,tehát a strapabíróság a lényeg,nem a a sebesség.100 ezret(kb)szánnák rá.Olvasom ,hogy a japán gyártásúak a jobbak(bár gondolom használtnál mindenképp benne van a rizikó),de melyek azok a típusok amelyeket érdemes megnézni.Alkatrész pótlása,fogyasztás,kényelem,ami befolyásoló tényező még a választásnál.Nézegettem Piaggio liberty-t,Aprilia scarabeo-t(bár ennél nincs az ülés alatt cs.tartó),Malagut f15-öst,meg Keeway matrix/hurikane-t.Jól jönne hozzáértők/robogósok tanácsa.Schvalbee-m volt régen,de az más világ.2015. jan. 4. 14:41
1/2 anonim válasza:
nehéz okos tanácsot adni.. de..
- ne legyen kis kereke a rossz minőségű utak, süllyedt aknafedelek miatt(is)
a márka nem hiszem,hogy számít, de én japán hívő vagyok...
ha schvalbéd volt, akkor te mindent tudsz(alattam több is szolgált)
százezerből jó robogót venni csak szerencsével lehet...
szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Jamaha aerox,Suzuki catana?Igaz,ezek jóval drágábbakkor..
2015. jan. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!