Hogyha egy motorba lejárt az üzemóra és kicseréltem az alkatrészt ami ki volt kopva, ezután az üzemóraszámláló elkezd újra számolni vagy ez hogy van én nem értem?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 14:38
1/2 anonim válasza:
Egészen biztosan van a motornak karbantartási terve, abban benne van, hogy adott üzemóra lefutása után milyen karbantartást kell elvégezned rajta. Megvan az üzemóra, beviszed a műhelybe, elvégzed a kért karbantartást. Olajat cserélsz, széthúzod a blokkot, amit ellenőrizni kell, ellenőrzöd, amit cserélni kell, cseréled. Ami az ellenőrzés során csereérettnek bizonyul, azt is. Beállítasz mindent, összerakod, majd fogsz egy füzetet (lehet, hogy azt is adnak a motorhoz), feljegyzed, hogy az adott dátumon, adott üzemóra után milyen karbantartást végeztél el, majd kiszámolod, hány üzemóránál esedékes a következő. Az üzemóra-számlálót meg marhára nem érdekli, hányszor szeded szét a motort, ő csak számlálja magának békésen az összes üzemórát, amit ledolgozott a motor. Nem ördöglakat ez.
2/2 anonim válasza:
Az üzemóra nem indul újra, hanem a km órához hasonlóan neked kell számon tartani, hogy mikor esedékes a következő csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!