Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Találtam egy Ford Focust,36000...

Találtam egy Ford Focust,360000 kilométer van benne. Az sok? Vagy még jó lesz egy jó pár évig?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Attól függ mennyi időre tervez vele. Én azt is el tudnám képzelni ezzel az autóval, hogy hajtom 2-3 évig, oszt mikor lejár rajta a műszaki, mehet a bontóba. És így is megéri szerintem.

2016. jan. 30. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, vannak/voltak ilyen autók, pl. 40e forintos, egy év műszakis Skoda 105/120-ak, 90e forintért másfél év műszakis Opel Kadettek - bár a drága átírás ott is keresztbe tesz az elképzelésnek.

De ez a Fóka 460 Mátyás királyos pénzért van fent. Az kicsit drága 2 év után eldobni.

2016. jan. 30. 20:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt akartam mondani, hogy ötszázezer forintot két év után lehúzni a wc-n kicsit sok lenne nekem. Irigyellek az anyagi helyzeted miatt, ha neked ez nem sok. Egy 1200-es Ladát 60 ezerért még talán vennék egy-két évre.
2016. jan. 31. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Jóól van, nem kell letámadni.

Egy drágább autónak 400 ezer forint legalább az amortizációja 2 év alatt. És ha ezt is eladod tegyük fel bontóba, akkor is nem ingyen adod. De ha ennyire árérzékeny vagy, akkor nem is szabad megvenned ezt az autót, mert lehet vannak rejtett gondjai, és kell rá költeni kicsit.

2016. jan. 31. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!