Találtam egy Ford Focust,360000 kilométer van benne. Az sok? Vagy még jó lesz egy jó pár évig?
A km-en annyira nem aggódnék, mert a motor állapotát elég jól fel lehet mérni ha elviszed egy műhelybe vásárlás előtt.
Sokkal inkább nyugtalanítana, hogy hányféle ezüst szín van rajta és hogy áll az autó eleje. A jobb hátsó ajtót már nem javították ki, a bal A oszlopon is van sérülés, simán el tudom képzelni hogy a kettő között, tehát a komplett eleje is sérült volt. És megcsinálták, de csak tessék-lássék, nehogy tisztességesen nézzen ki.
#7 - ha kicserélsz egy lökhárítót, akkor az attól még jól áll a helyén. Ez meg lóg, mint tehénen a gatya. Persze vannak lehetőségek, tehát lehet csak a lökhárító nem stimmel, de az is megtörténhet, hogy minden elem amihez csatlakozik elmozdult, mert kapott a kocsi eleje egy komoly pofont.
Ezt élőben lehet megvizsgálni, de én a komolyabb sérülésre tippelnék a többi nyomból.
#9 - Az 1-es Focus karosszériájával nincs komolyabb baj, a futóműve is nagyon jó emlékeim szerint: nekem a legelejéről volt egy még nem TDCi kombim.
Egyetlen idiótaság a műanyag a hátsó rendszám felett, ott szoktak beázni, zárlatot csinálni és elmegy a komplett hátsó világítás.
De a felnik miatt a kérdező által linkelt autót nem biztos, hogy megéri. Feltették rá az Ausztriából hozott használt felniket, alaposan kitakarították, de attól még nem szabad figyelmen kívül hagyni az orrának az állapotát.
Mennyi egy ilyen garnitúra felni használtan? 100e?
A jobb h. ajtó, a bal A oszlop javítása-festése + az elejének a kozmetikai rendberakása is elérheti azt az összeget. És akkor még nem nézett be az ember a lemezek alá, mert lehet ott még sérülés vagy annak maradványa; nem nézte meg hogy fut az autó; tényleg csak egy üres kukának ment neki és azért lóg a lökös vagy egy villanyoszlopot kapott telibe és fejszével egyengették ki az első nyúlványokat...
Nem félni kell a használt autóktól, hanem nyitott szemmel vásárolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!