Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent a Mercedes A-nál a...

Mit jelent a Mercedes A-nál a Classic, Avantgarde és az Elegance felszerelés?

Figyelt kérdés
Kocsit veszek. Bosszant a fapadosság, pl. kézi ablaktekerő vagy vak-kapcsolók a műszerfalon. Vagyis a legjobban felszereltet vadászom. Mire figyeljek, mi a legjobb felszereltség? Vagy egy lista vagy egy link is érdekel...

2016. jan. 29. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:

A merciknél a következő a felszerelési szintek:

-classic:szó szerinti fapad

-elegance:közepes szint

-avantgarde:full

VISZONT!!!!!csak ez alapján nem lehet megítélni mennyire felszerelt az autó,ugyanis amikor valaki megrendelte pl elegance felszereléssel és az extralistán még beixelt ezt-azt,akkor lehetséges az az eset,hogy egy elegance jobban felszerelt mint egy avantgarde!

2016. jan. 29. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:

"A" Mercinél ezek lesznek majd a legkisebb gondjaid.

(Gondold át.)

2016. jan. 29. 22:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Átgondoltam. A W168 annyira rossz hírű, hogy léptem a W169-re, ami állítólag sok hibát kiküszöböl. Sokan lenézik a kismercit, de konkrétumot nem írnak, csak szar, nem méltó a csillaghoz, stb. Ha valaki tud konkrét hibát, amire figyeljek a vásárláskor, szívesen fogadom.
2016. jan. 30. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:

"Átgondoltam. A W168 annyira rossz hírű, hogy léptem a W169-re"

na ez egy nagyon okos döntés volt!

2016. jan. 30. 19:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Sosem kapok tényleges, konkrét indokot erre a kérdésre. Minden válaszadó sablonokkal dobálózik, de nem mond olyat, ami konkrétan eltántorítana. Elektromos hibák? Az mindegyiknél lehet. Rohadás? 30 év rozsdagaranciát ad a Benz. Borulékony? Ezt kijavították.

Persze értem én, hogy egy igazi merdzsó az nagy, tepsi, ringó hintó. Ilyenem már van, de azt városban inkább csak kínzom a rövid távokkal. Nekem most egy hamar felmelegedő, rövid, könnyen parkolható autócska kell automata váltóval és némi presztízzsel. A népítéletben a többség szereti, orkántos nagy baját nem említik. Persze magyar utakon szétverődik a kényes futómű, meg a sózás megteszi a hatását, de szerencsére itt egyik sem fenyeget. Vagyis maradok ennél a tervemnél. (Meg ha annyira gatya lenne, akkor nem tartaná így az árát használtan. Még egy dolog, sokat járok bontókba nézelődni, de még egyetlen egyet sem láttam bontva.) Ez nekem elég.

2016. jan. 30. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:

"Sosem kapok tényleges, konkrét indokot erre a kérdésre."

Na akkor most megváltoztatom az életed ;)

Íme,hogy miért is dobálóznak azzal,hogy szar a w168

A W168 a merci mélyrepülésének egyik terméke!Ugyanilyen hitvány szar még a W210-es e klass és a W220-as piskóta s merci is!

Mindegyik millió sebből vérző,tipushibák millióit felvonultató fertelem!Egyébként mindegyik borzasztóan megosztó típus,mert valaki esküszik rá,más meg rosszul van tőlük!De nézzük a tényeket,meg a tapasztalataimat:

W168:Gyakorlatilag bárhol (ezt szó szerint kell érteni,a nagy tetőtől kezdve a küszöbön át)bármikor éktelen mértékű rozsdásodásra képes!A W210-re adtak annak idején 30 év átrozsdásodási garanciát!Viszont azt hiszem sokat elárul a típusról,hogy még egy ilyen merci (még a régiek között) sincs,ami ennyire tud rohadni!Az a osztály ugyanebből a lemezből készült....szóval sok jóra nem kell számítani!

A nap mindent szét/ki szív rajta,a lámpabúráktól kezdve a műszerfalon át mindent!Ritka az olyan A merci amiben nincs csutkára bemattulva a 2 első fényszóró!

Bárhol bármikor bármilyen elektromos hiba előfordulhat,mert olyan igénytelen vezetékek vannak benne,hogy idővel egyszerűen megbomlik rajtuk a szigetelés és ilyenkor összezárnak/letestelnek,és elektronikai szakemberek számára is szinte orvosolhatatlan jelenségeket/hibákat prudukálnak!

A kézi váltósok még elmennek,az automaták viszont(főleg ha nem cserélik benne időben az olajat,vagy kínozzak)nagyon hamar le tudnak térdelni!

A futómű fénysebességgel tud amortizálódni...főleg a jó magyar utakon

Az ablakemelők sínjei és fogaslécei aluból vannak,amik egy idő után teljesen szétkopnak,és egyszerűen beesik az ablak,rosszabb esetben megszorul az egész!

A benzinesek sokat esznek a Cdi-k meg pokol mind! A common rail összes gyerekbetegségét magukon hordozzák.

Egyszóval,ezek azok az autók amiknél még akkor sem garantált,hogy jó és tartós lesz,ha odafigyeltek rá!

" Elektromos hibák? Az mindegyiknél lehet."....ez látod így van,csak ennyi,meg ilyen idegesítők azért nem igazán méltók egy csillagoshoz

"és némi presztízzsel."...már ne is haragudj,de a 168 presztízse egyszerűen nulla!Aki nem ért a mercihez annak azért mert ahogy te is írtad "egy igazi merdzsó az nagy, tepsi, ringó hintó"

,aki meg ért hozzá úgyanúgy nem nézi semmibe mint a vito-t vagy viano-t!

Persze a vásárlás a te döntésed!Ha te mégis ezt szeretnéd akkor vegyed!nyilván nem azt mondom hogy mindegyikkel csak a baj lesz,de na.....nyűgösek nagyon!

2016. jan. 30. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

""A" Mercinél ezek lesznek majd a legkisebb gondjaid.

(Gondold át.)"

Ezt én írtam.

Az előttem lévő jól leírta.

Csak annyit tennék hozzá, hogy érdeklődjél az eddigi szerelődnél akiben megbízol.

Borítékolom, hogy NEM fogja vállalni az "A" Mercid majdani javítgatást.

Más szerelő se nagyon!

2016. jan. 31. 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, zöld pacsik mennek.

A W168 kilőve. A W169 valamivel jobb? Mert gondolom egy modellfrissítésnél igyekeztek jobbá tenni.

2016. jan. 31. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A W169 már sokkal jobban sikerült!
2016. jan. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!