Milyen autót ajánlanátok? (kritériumok lent)
18 születésnapomra szeretnénk venni egy autót a családommal. Van még félév addig, de szeretnék időben érdeklődni. A szüleim nem rendelkeznek jogsival tehát én lennék a család fuvarozója. Néhány dolog szerint szeretném ha javaslatokat tennétek(ezek sztem gyakoriak):
-ne legyen túl nagy behemót de azért legyen jó nagy csomagtere mivel sok mindennel megpakolnánk, gondolom nem kell momdanom,hogy 5 személyes legyen :))
-ne fogyasszon sokat
-ne legyen túl drága a fenntartása
-legyen megbízható
Köszönöm szépen a tanácsaitokat.
Eléggé laikus vagyok a témában szóval a beszólógatós, negatív emberkék hagyják figyelmen kívül a kérdést. Köszönöm! :)
Azert ez még így nagyon karcsú!Gyakorlatilag felsoroltál egy csomó átlagos és teljesen szubjektív dolgot.....ne legyen túl nagy,ne fogyasszon sokat stb stb
Inkább azt írd le:
1)mennyi pénz van rá
2)hol használnátok?Város,országút,autópálya?
3)kb mennyit járnátok vele évente
majd ezek után jöhet a ne legyen sok a fentartás és a többi
Elnézést, ezekre nem is gondoltam. Köszi a figyelmeztetést. :) Nos hát 1900000 a maximális összeg amit kiadnánk érte. Persze használtan gondoltam.
Nos hát autópályán ritkán, városban országúton gyakrabban, földúton pedig nagyon gyakran.
Hogy mennyit járnánk azt nem igazán tudom megmondani. Szerintem sokat, mivel kicsit messzébb lakunk a belvárostól.
Első válaszolónak köszönöm. Utána nézek a mazdának :)
Suzuki SX4 2008 sedan
Renault Thalia 2010
Toyota Corolla 2009
Dacia Sandero 2012-2013
Vagy, ha esetleg még 100000-150000 forinttal meg tudod toldani a keretet, akkor új Dacia Logan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!