Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A régi téli gumi ér egyáltalán...

Kisvuk29 kérdése:

A régi téli gumi ér egyáltalán valamit vagy a nyári jobb?

Figyelt kérdés

Az autóval mikor megvettem volt hozzá egy szett téli (ez volt rajta) de mint rájöttem már öreg (DOT szám alapján)

Na már most január legvégén nem veszek rá új télit (majd ősszel tervezek újat venni)

De van felnin egy szett nyári is

Még egy ideig hagyom ugyan a télit már csak azért is mert januárban az illik meg ha lenne még hó jobb egy keskenyebb abroncs

De felvetődik bennem a kérdés hogy egy kemény régi téli jelent-e bármi pluszt a nyárival szemben?

2016. jan. 29. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt fent már újszerű, de 12 éves gumi. És nagyon jól tapadt hóban is, ahol a nyárigumi már elakadt volna.
2016. jan. 29. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezzel az a baj hogy 12 évesen alig futott pár ezer km-t még nem szólt se rendőr se a műszaki állomás (most volt novemberben műszakin) a mélységére

De már vizes aszfalton se érzem az igazinak

Mindegy majdcsak siet már a tavasz

2016. jan. 29. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

jobb a téli, még ha idősebb is, de más az összetétele és más a mintázata, máshogy kapaszkodik.

Egy 12 éves gumi már nagyon öreg.

2016. febr. 1. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom én is hogy nagyon öreg

De csak a következő szezonra akarok újat venni :)

Addig a jó időt várva óvatosan kihúzom ezzel :)

napi 40km-t kibír

2016. febr. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!