Himre20 kérdése:
Audi TT 1.8t vélemény?
Figyelt kérdés
A közeljövőben tervezem hogy veszek egy ilyen jó kis kocsit. Akinek volt/van azoktól szeretném kérni hogy írják le a tapasztalataikat (tehát mondjuk: kinézet,teljesítmény,megbízhatóság,fogyasztás stb.). És ezek mellet az érdekelne legjobban hogy mekkora a hely a hátsó üléseken. Előre is köszönöm a választ2016. jan. 28. 19:12
1/12 anonim válasza:
Az 1.8 túró kockázatos motor. Alapvetően bírja a strapát, de ha történik vele valami, a gatyád rámegy. Előfordulhatnak még elektronikai meg futómű gondok, de az autó lényegében egy 4-es golf. Nem drágább fenntartani mint bármelyik más korabeli Vw-t. A hátsó ülés használhatatlan. Inkább pót csomagtartónak lehet nevezni, de ülésnek semmi esetre sem.
Arra felkészülhetsz hogy mostanra már szarrá van gyilkolva az összes. Ami meg patika, azért irreális árat kérnek.
2/12 anonim válasza:
Na meg nem is valami férfias autó... legalábbis sem kinézetre sem az 1,8-as motor nem teszi különösképp sportossá.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor tudsz ajánlani valami mást helyette hasonló árban?
2016. jan. 28. 19:36
4/12 anonim válasza:
Az elérhető élményautók királya a Mazda mx5. A Toyota mr2 1.8 is fergeteges, bár kicsit drágább.
5/12 anonim válasza:
Na mert az MX5 férfias autó.. Ha az 1.8T tetszik akkor inkább az A3-as Audit venném, ugyanaz az alap mint a TT vagy a Golf 4 vagy valamelyik Seat.. De az A3 az 1.8 szívó motorral is vaddisznó módjára megy, imádtam míg meg volt.
6/12 anonim válasza:
Olyan nem létezik hogy férfias autó te sötét! Egyik gyártó sem készít nemhez kötött autót.
Inkább tartsd meg a tanácsaidat és beszélgess az intelligencia szintednek megfelelő élőlényekkel. Pl egy karfiollal.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Srácok, nem éri meg ezen vitázni.
2016. jan. 28. 21:01
8/12 anonim válasza:
hagy mondja én jót vigyorogtam :D ha neked egy twingo lehet férfias, egy M7-es bömbi meg nőies akkor legyen!
9/12 anonim válasza:
Na látom előttem is megírták már a lényeget... igenis vannak autók amik nőiesek és vannak férfias autók is.
10/12 anonim válasza:
M7-es bmw mi? Ne törődj vele hogy nem is létezik. Kár volt megszólalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!