Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 5 piros GTI csík?

Golf 5 piros GTI csík?

Figyelt kérdés

Az említett autóra hogy lehet ilyen piros csíkot rakni a lökhárítóra? Apró dolog, de szerintem sokat ad a kinézetéhez.

A sima GTI-n itt a csík: [link]

De mivel nekem nem olyan, csak a sima lökhárítóm van, azért gondoltam, hogy az alatta levő hasonló ívre raknék valamit.

Festésen gondolkodtam, van, akivel meg tudnám csináltatni normálisan, de akár én is meg tudnám. Van az olcsóbb megoldás, a matrica beszerzése. Ilyen piros csíkot, vagy piros szalagot lehet valahol venni? Gondolom az elég sufni megoldás lenne, ha piros szigetelő szalaggal vonnám be. :D

2016. jan. 27. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

racsingbazáron 50e ért veszel utángyártott GTI lökhárítót majd lefényeztetted olyan színűre mint az autód.

"sima" golf5 re nem fogsz ilyen hűtőmaszk közepet felrakni mert más a lökhárítód.

2016. jan. 27. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Olvasd már el, amit írtam. Nem oda akarom, tudom, hogy ahhoz vennem kéne komplett lökhárítót. Én az alsó részre gondoltam, ahol van egy hasonló ív, nem arra, ahova gyárilag rakják.
2016. jan. 27. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Így gondoltam.

2016. jan. 27. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Oh bocsánat.

Én a helyedben kimaszkolnám és lefesteném, a csirkeháló kijön onnan.

A szigetelő szalaggal az lesz a gond hogy nem túl egyenletes a felület (szerintem) és ha vizet kap fel fog jönni.

2016. jan. 27. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Lehet az lenne a legegyszerűbb. Majd még megkérdezem, hogy egy autófóliázással foglalkozó emberke mennyiért csinálná meg. Biztos nem kérne sokat, csak egy vonal.

Köszi a választ!

2016. jan. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!