125-ös motor alacsony,50 kilós lánynak?
780 mm? YBR125? :)
A Suzuki TU125-é 750 mm - ez a kettő típus, mármint YBR és TU van itthon.
Az SR125-nél (2001-es modellét találtam a neten, de gondolom a korábbiaké is ennyi) ha minden igaz csak 730 mm. De azzal a formával egy darabig barátkozni kell. :)
Suzuki RV125 Van Van: 770 mm
Yamaha TW125: 805 mm
Honda CBF125: 792 mm
Honda CG125: 780 mm
*persze ezek gyári ülésmagasságok, egy ügyes kezű szerelő, mondjuk egy kárpitos közreműködésével ebből még el tud csalni ha a motor kialakítása lehetővé teszi.
Sőt, ha olyan típus akár pár centivel meg is lehet ültetni.
egy időben a postások jártak kimondottan alacsony 125-ös yamahával, hogy a lábuk könnyedén leérjen..ezek eltűntek, de léteznek ilyen gyártmányok. Nem kell átalakítani, nem is tanácsos.
keresel a gúglival egy motorkereskedést, és ott emilben megkérdezed..
Nincs is szebb látvány a világon, amikor kis 40-50 kilós csajszik ülnek a 600-100-es sportmocikon. Sajnos élőben eddig egyszer láttam ilyen csajszit, azóta is bánom, hogy nem vettem feleségül:).
Egyébként én a honda cbr125-öt ajánlom.
#6 - a Yamaha SR125-re gondolsz, az volt a postások alacsony ülésű típusa.
De miért ne lehetne vagy nem lenne tanácsos átalakítani?
7-es :D:D:D
a CG125 félék tetszenek nekem nagyon, az az sr125 sem vészes, ha szépen meg van csinálva, akkor nem tűnik annyira postás-fílingnek :D
köszi a válaszokat... :) ha már 780mm, ott esetleg az tud talán rajtam segíteni, ha nem túl széles a moci... szerintetek? - egy yamaha srx 400-ra ücsörögtem, 780mm, de eléggé bizonytalanul ér le a lábam :( nem is csizma, hanem spicc cipő kéne hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!