Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 300....

Milyen autót vegyek 300. 000ft-ért?

Figyelt kérdés
Megbizható legyen ,ne keljen szerelőhöz mászkálnom vele mindig.

2016. jan. 24. 21:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8v vagy a 16v ?
2016. jan. 24. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
A 8V kevésbé hajlamos enni az olajat 100.000 km felett, márpedig a 300 000 Ft -os kategóriában mindegyik bőven 100e km felett futott. Az 1.3 -as 8 szelepes motor az elnyűhetetlen kb.
2016. jan. 24. 22:39
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

210-ért vettem a 93-as Swiftemet. Kívülről nem egy szépség az aszfalt szürke színével meg a tetején lévő lakkhibákkal, de nem rohad sehol (meglepő módon) , a beltere is egész kultúrált és a műszakija is friss volt. Ami hibája volt az a karcos szélvédő (ez csak este volt zavaró amikor jöttek szembe) , a rossz kormánykapcsoló (csak a reflektort nem lehetett működtetni minden mást lehetett kapcsolni rajta), a váltó rudazat, a 4 kopottas gumi, meg valahol engedte a hűtővizet.

Azóta ezek orvosolva lettek, anyagilag se volt ez vészes, a gumikkal meg szerencsém volt, mert haveromnak is volt swiftje és arról megmaradtak neki a téli gumijai, aztán baráti áron odaadta.

Most megy majd megint szerelőhöz mert lassan csere érett lesz a fék, még ugyan bírja, de ezt biztosan nem kéne addig használni amíg teljesen el nem kopik. A másik gondom meg az most hétvégén jött elő, mégpedig, hogy kb. 100-as tempóról kezdtem lassítani és felvillant a check engine lámpa, aztán azzal a lendülettel ahogy felvillant el is aludt.

Elég igénytelen autó a szó jó és rossz értelemben egyaránt, de én szeretem. Eddig nem hagyott cserben, anyagilga se vágott a földhöz az üzemeltetése öregsége és olcsósága ellenére se.

1.3-as 8 szelepes motor a 23 év ellenére elég életvidáman üzemel.

300 ért az enyémnél fiatalabbat, jobb állapotút és felszereltebbet fogsz találni.

2016. jan. 24. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
300 körül is a fapadosak vannak még, csak fiatalabbak. Amiben van extra és érdemes megvenni az felmehet 400 körülre is. Tavaly tavasszal akartam én is Suzit venni, végigtelefonáltam vagy 30 hirdetést, meg élőben is megnéztem párat. Aztán végülis másik autót vettem :D
2016. jan. 25. 08:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Én ugy gondolom, hogy 300000 forintért még ne vegyél autót.
2016. febr. 14. 20:17
 16/21 BiTOPro97 ***** válasza:

Jön a nyár, ennyiből tényleg inkább robogót vegyél.

Mai áron félmillából is, csak barkácsolni való autókat kapni.

2016. márc. 23. 10:35
 17/21 veterán vas ***** válasza:

Tényleg igénytelen az említett esztergomi fapados, de azért nem árt egy megbízható szerelő telefonszámát elmenteni.

Egyik: az ördög sosem alszik,

másik: nem árt időnként ezt-azt átnézetni.

/az öredek, nem véletlenül találták ki a TMK fogalmát/ ;)

2016. márc. 23. 11:06
 18/21 veterán vas ***** válasza:
pontosabban: öregek :D
2016. márc. 23. 11:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Valóban vagy Swift, vagy Astra. Én személy szerint az utóbbit javasolnám, mert ahhoz volt szerencsém. 18 éves koráig (340ezer km) problémamentesen hajtottam, és mivel most az egyik gyerekemnél van, tudom róla, hogy még most is napi szinten teszi a dolgát.
2016. márc. 23. 11:18
 20/21 BiTOPro97 ***** válasza:

Én három francot nyomtam, két országból jöttek. Kettő ma is fut, ismerősnél.

Kettő japán volt - nem Swift, ebből egyik kimúlt, meg egy "kis" - a maga korában közepes volt - Fordot.

De mind egyedi vétel volt, és szép lassan bontóból összeraktam őket egész autóvá.

Egy Corsa volt amit kár volt kihagyni, a behalt japán helyet valószínű.

2016. márc. 23. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!