Mi baja lehet a kocsinak?
Figyelt kérdés
Az autó 99-es fiat bravo 1.2 16V
Most hogy nagy hideg van,eljátssza azt hogy úgy viselkedik mintha fel lenne akadva a gáz.
A gáz bovdenes,néztem az mozog rendesen.
Tavaly is volt már ilyen,csak akkor gyorsan helyre is jött,akkor is nagy hidegben.
2016. jan. 23. 12:49
1/5 anonim válasza:
Nem szívató? A régi bi-metál szívatók pörgetik rendesen a motort 1600-2000 körül.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem múlt el tegnap sem melegedésre,3800as fordulatra szeretett volna felpörögni.
Gázadás után kezdi el,úgy indult hogy minden rendben,mire ki gurultam a kapuig már 1500 alá nem ment vissza a fordulat,aztán meg egyre csak nőtt mikor már mentem vele.
2016. jan. 23. 13:09
3/5 anonim válasza:
Akkor én valami érzékelőre tippelnék, ha meleg motornál is produkál ilyet. Esetleg egy alapjárati motor tisztítás se ártana.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ha alapjárati motort kéne tisztítani akkor szerintem bármikor előjönne ez a probléma nem csak nagy hidegben.
Vagy nem?
Ma kétszer indultam hideg motorral egyenlőre nem jött elő a probléma.
2016. jan. 23. 17:04
5/5 anonim válasza:
Alapjárati motor lesz! Nekem is ezt csinálta. Esetleg még e folytószelepházat meglehet próbálni kitakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!