Vélemény Audi A4 B6 (2002-2004)?
Figyelt kérdés
A jövőre gondolva szeretnék autót választani. Szakmai véleményekre lennék, esetleges vásárlói igényekre/véleményekre az autóval kapcsolatosan. A4 tulajdonosok előnyben. Mennyire megbízható, strapabíró a modell, milyen átlagos szervíz és egyéb fenntartási költségei vannak? Milyen pénzintervallumban lenne érdemes egy 12-14 éves használt Audi A4-est vásárolni, természetesen normál/megkímélt/kitűnő állapotban?!2016. jan. 21. 22:06
1/1 anonim válasza:
Nagyon jó autók, nekem volt egy, 120 ezer km-t tekertem bele, abszolút semmit nem kellett cseréljek benne, még a sokat emlegetett lengőkarokat sem. 1.9 PDTDI volt, 6 sebességgel, 131 lóerő, ment mint a bolond. 420 ezer km volt benne mikor eladtam, sokan mondták miért nem tekertem vissza 150 ezerre, mert olyan állapotban volt, hogy bárki elhitte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!