Volvo s80 (2002-2004) vélemény?
Először is egy tanács, ne a legolcsóbbak közül legyen véve, a drágábbak között lesznek a jobbak.
Egy olcsón megvettet lehet javítgatni, költeni rá sokat, de soha nem lesz már olyan, mint a drágábban árult, de sokkal jobb állapotú megkíméltebb.
A motorválaszték is elég tág, milyen felhasználásra kellene? A Volvo motorjai megbízhatóak és tartósak.
Az alkatrészárak is tág terület, nehéz lenne felsorolni mind a 16201 darab alkatrészének az árát. Melyik alkatrészek ára kellene?
Én Szlovákiában élek és találtam 1600 euróért is. Gondolom pont ez olyan amiről beszéltél hogy javítani kell. Nem nagy a választék kb 10 ilyen volvót találtam.
Nagyon tetszik a 4 személyes is 2.8 literes a motorja,2600 euró, félek kicsit a 12 literes átlagfogyasztástól (2002). Esetleg láttam 2004 es kiadást 2,9 literes motorral azt olvastam hogy ez a 2,8 literesnek a javított változata viszont ez már 4000 euró. Szeretném a lehető legkissebb fogyasztású motorral venni. Nagyon keveset találtam 2,4 literes motorral szerintem elég a 170 paci is nem kell 270 :D. Szerinted melyen motorral vegyek? Az alkatrész árak alatt azt értettem hogy a fenntartási költségek milyenek más kocsikhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!