Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitol lehet egett szag az...

Mitol lehet egett szag az auto korul?

Figyelt kérdés
Egy 1,4-es benzines Ford Focusom van. Ma egy igen magas hegyre kellett felvezessek es kicsi motor leven kettes sebessegbe hagyva, ugy 3500-as fordulatszamon kb.3 kilometert mentem felfele a hegyen. Mikor kiszalltam a kocsibol, budos egett szag terjengett a kocsi korul. Nem kuplungoltam es nem is fekeztem kozbe csak nyomtam a gazt. Gond lehet ha 2-es fokozatba hegynek felfele ennyit hajtom az autot? Nagyjabol 10 km.-ert tettem meg, mielott a hegyhez ertem volna.

#szag #kuplung #motor szag
2016. jan. 20. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
És miért kellett 2-esben menni? Csak ezt az apróságot áruld el nekem...
2016. jan. 20. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert ha akkora hegy volt, hogy csak 2-esben bírt, akkor 3-masban mégjobban erőlködött volna. Megterhelő volt a 10 km mászás, ez normális. Mostmár csak az a kérdés, hogy hol másztál te 3 km-t ilyen meredek emelkedőn.
2016. jan. 20. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez megszokott,ha városi tötyörkészés után meghajtod kicsit az autót,leégett lerakódott dzsuva,azt érezhetted,nálam is ez volt,egy bácsitól vettem a swiftemet,meghajtottam egy kicsit és olyan szaga volt mint egy lakatosműhely.Ez a probléma azóta nem jött elő.
2016. jan. 20. 16:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Azert mentem csak 2-esbe mert 3-asba nem birta volan, Ausztriaba vagyok, ott gyakoriak a hegyek-volgyek.
2016. jan. 20. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
kkor nem jelent feltetlen gondot ha ilyen esetbe szagos a motor? En attol tartottam h leegethettem valamit vagy ilyesmi.
2016. jan. 20. 16:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg lehetseges, hogy nem volt jo a motor olaj kenese 10 km. megtetele utan sem meg?
2016. jan. 20. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy pontositsak, a szag a motor hazbol jott, olyan volt, mintha tulmelegedett volna, felforosodott volna a motor.
2016. jan. 20. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
A terhelés miatt a megszokotnál nagyobb hőmérsékletű volt a motorod,kipufogód ezért a motortér körüli régebbi olaj stb lerakódások fölhevültek és annak a szagát érezted.
2016. jan. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!