Ha hidegen picit ragad a Suzuki váltója az baj?
Figyelt kérdés
Kuplung-csere után kaptam váltó olajat is a szerelőtől a autóba -nem tudom jelent e valamit-.2016. jan. 19. 17:35
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, és olcsó is. De felkeressem újra? Ragad a váltó. :( hidegben ):
2016. jan. 19. 17:41
3/12 anonim válasza:
Ha csak hidegen csinálja, akkor nem bele való az olaj. Nézz utána a gyári viszkozitásnak, csak is azt rakass bele.
4/12 A kérdező kommentje:
Komolyan? Nem bele való a olaj? Nem esetleg azért csinálja mert dermedt a váltó?
2016. jan. 19. 17:58
5/12 plasztik@ä válasza:
rossz az olaj bele nem téli lett beleöntve
6/12 anonim válasza:
Először is szögezzük le a legfontosabb részletet! Milyen Suzuki ez? Swift? Régi, új? Milyen évjárat?
7/12 anonim válasza:
Pontosan azért dermedt a váltó, mert nem bele való az olaj. Sűrű a viszkozitása, és nem dolgoznak a szinkrongyűrűk megfelelően.
#5-ös, szerinted van külön téli és nyári olaj? :D Évente 2x cserélsz a váltóban olajat?
Segítek neked: Minden váltónak elő van írva a forgalmazott ország évi átlaghőmérsékletéből kiszámított viszkozitása. Télen-nyáron azt rakják bele.
8/12 A kérdező kommentje:
95-ös Swift...
2016. jan. 19. 18:22
9/12 anonim válasza:
Mi ez a baromság? Téli olaj? :D Amúgy nagyon hidegben valamennyire természetes. Nem lesz olyan mint nyáron, ezen semmilyen olaj sem segít. Minden olaj megdermed egy kicsit.
10/12 anonim válasza:
Természetes dolog ebben a hidegben. A sajátomon és a céges kocsin is tapasztalható a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!