Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik tuningshopba lehet ugy...

Melyik tuningshopba lehet ugy rendelni alkatrészeket h kapok műbizonylatot rola?

Figyelt kérdés
Egy suzuki swift 3ajtós 1998as 1.3as autorol van szó.és szeretnék rá venni egy első és hátsó tuning/sport lökhárítót egy egycsöves tuning kipufogót.
2016. jan. 17. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Paragi műbizonylatos sportdobok vannak olyan 25körül. A Paragit szerintem mindenki műbizonylattal adja.
2016. jan. 17. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Deviltuning.hu
2016. jan. 17. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.én is a devil tuningon néztem.csak egy küszöböt is néztem és oda meg nem volt odairva h műbizonylatos
2016. jan. 17. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Normális minőségű kipufogóknál kb. az összesre adnak. Csak arra kell figyelned, hogy pontosan az adott típusra gyártott kipufogó legyen. (bár műszakin nem szoktak belekötni az eltérő típusba ha igényesen van megoldva, de beleköthetnek)

De egy ilyen üvegszálas lökhárítókra amiket a "tuning szaküzletekben" forgalmaznak, azokról nincs az az isten hogy valaki is műbizonylatot adjon.

2016. jan. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!