Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gáz télen motorozni? Olyan...

Fogyo15 kérdése:

Gáz télen motorozni? Olyan 3-4 fokban 30-40 km-t megtenni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem gáz ha te kibírod.

Én még 10km-t se mennék ilyen hidegben motorral.

2016. jan. 16. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Fel kell öltözni, oszt jónapot. Esőben gáz, de van aki azt imádja.

Én is motoroztam télen, kimondottan szerettem a nagyobb havat, vagy a befagyott tavat...

Az igaz, hogy a takony menetet vágott a nyakam köré, de élveztem...és soha nem szólt senki, hogy miért is motorozom...

úgyhogy akár mínuszban is lehet, csak öltözz föl...tudod...sál, sapka, három-négy nadrág, öt garbópulóver, hat kesztyű, és már bódottsá..

2016. jan. 16. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz.Attól függ,milyen motorról van szó,és,hogy miért szeretnél motorozni.Ha muszáj elmenni A-B-be,mert nincs más alternatíva,akkor menj.De örömmotorozást nem tudnék elképzelni.Én nagy motoros vagyok,alig várom,hogy újra túrázhassunk,de nekem minimum 15-20 fok kell,és relatíve meleg asztfalt.Utálok beöltözni,illetve féltem az izületeimet.Ha mész,akkor óvatosan,helyenként fagyott az aszfalt!!!
2016. jan. 16. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Gáz. Az egy dolog hogy te bírod, bár szerintem hülyeség feszegetni a határokat. De nem is itt van a gond, hanem az hogy a gumik ilyenkor nagyon megkeményednek az utak meg sónedvesek esetleg jegesek is lehetnek (talajmenti fagy) és akkor olyat esel hogy ihaj.
2016. jan. 16. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ami a lényeg, az ízületeidet (váll, könyök, térd, de főleg a térd) nagyon védd. Nekem egyszer szinte az egész téli szezont szükségből át kellet motoroznom. Még rá két évre is valamikor fájt a térdem, pedig mindig három nadrág + szivacs is volt a térdemnél.
2016. jan. 16. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Megfagysz a motoron, és 5-10 év múlva fognak fájni az izületeid.
2016. jan. 16. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
40-60 lóerővel terepen csapatni igen kellemes dolog,de napi szinten melóba járni az igazán kellemetlen
2016. jan. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!