Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó szerintetek már...

Ez az autó szerintetek már agyon van tuningolva vagy még elmegy? Vélemények a kocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 15. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem a kiporszivózás hiányzik. A kárpittisztítás viszont igen. De nézzünk az autóra, 2001- es kocsi ám. Ahhoz képest meg szép állapotú a képek alapján.

A lámpások, mint mondtam szarul néznek ki. De a korához képest jó bőrben van a kocsi. Látszólag. Azt viszont továbbra is fent tartom, h költséges lehet egy esetleges javítás ha a motor, v a váltó beszarik.

2016. jan. 16. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem úgy tűnik mint ha a hátsó ülésen valami zsemlemorzsák is lennének. XD

Bár tény hogy a karosszéria ránézésre első osztályú állapotban van, pláne egy ilyen idős autóhoz képest. Mondjuk pont ezért is szembetűnő a motorháztetőnek az az elállása. Mondom, lehet hogy csak a lökhárító rácsnál szenvedtek valamit túl, vagy az utángyártott lámpák gyártásakor nem sikerült eltalálni a méreteket és azért tűnik úgy, de akkor sem túl megnyugtató.

De az utasteret gyakorlatilag filléres tétel és pár órás művelet normálisan rendbe rakni. (kárpittisztítás, bőrápolás) Ha az eladó annyira igénytelen hogy képes volt ilyen koszfészekben ülni és képtelen ezt a minimális időt és pénzt ráfordítani, pláne eladás előtt ahol a legfontosabb lenne az autó tip-top állapota... hát, el tudom képzelni, hogy az autó további részeire is mennyire volt igényes. Ha ez pl. nálam személyesen történne meg egy autóvásárlási szándék keretében és meglátnám azt az ülést, inkább sarkon fordulnék.

2016. jan. 16. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézz körül a használtautó piacon, h miket árulnak ebben az évjáratban! Meg fogsz lepődni!

Ez még a zsemlemorzsákkal meg a foltokkal is sokkal szebb, mint az átlag! Lehet hátatfordítanál, de jobban nem sürűn találnál.

Az én kocsim 2005- ös A6 3,0 TDI, szép állapotü nagyn. Mai naig megbámúlják. Nemrég egyik cimborámnak mentünk kocsit nézni, jóőárat néztünk. két helyen is találkoztam 2005- ös A6- al, meg egy helyen A8-äl is. Hogy azok hogy le voltak rúgva. Kívűl, bellül. És nem morzsás volt az ülés...

2016. jan. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!