Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonra megéri Erki féle...

Davido15 kérdése:

Simsonra megéri Erki féle hengert rakni?

Figyelt kérdés
Simsonomra kinéztem egy erki féle hengert ami 7500-as fordulaton kb 6-7 loerős és kb 80-85 km/h a vége. Érdemes lenne megvenni?
2016. jan. 15. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mire akarod használni a motort. Versenyezi jó, bár ahhoz kéne ötös váltó is, de ha városban járni-kelni kell akkor szenvedni fogsz vele, mert alacsony fordulaton halott lesz.
2016. jan. 15. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Én inkább városba járkálok meg suliba járok a motorral és most egy alap 60/2 van csak leakarom cserélni és találtam egy ilyen hengert. Tudnál abban segítebi , hogy honnan vegyek 60/4 et??
2016. jan. 15. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne a teljesítményt akard növelni hanem tanuld meg minél jobban kimotorozni a meglévőt. Egyébként nem elég hengert cserélni. A tuningnál rendszerben kell gondolkodni és hiába csak egy p*cs 2 ütemű a Simson azért annál is minden összefügg mindennel. Lesz majd 4 felömlős hengered, aztán kéne hozzá egy nagyobb karbi, egy jó rezó. Meg ezeket akkor érdemes felrakni ha mechanikailag kifogástalan a blokk, nem lógnak a csapágyak, nem üt a főtengely, nem áll ferdén a hajtókar stb. Bele lehet ám ebbe esni mint egy betegségbe, csak nagyon nehéz kigyógyulni belőle, ha egyáltalán lehet.
2016. jan. 15. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
A blokk 2014 nyarán lett felújítva. Akkor a főtengely kapott új hajtókart, csapágyakat cseréltem koyora és viton szimeringeket raktam bele, gyári tirisztoros gyújtás van most fent , belsőrezós kipufogó, meg nemrég vettem egy amal21 karburátort. Csak mostmár a henger nagyon csörög meg gyenge és ezért akarom lecserélni.
2016. jan. 16. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!