Mit tegyek? Ha simsonra honda mtx hengert szeretnék
Figyelt kérdés
a blokkfeleket biztosan maratnom kell,uj erősitett főtengely meg nagyobb hosszabb hajtókar de még mit kell változtatni rajta?2013. szept. 30. 16:37
1/4 anonim válasza:
Hát akkor mi van ha a 4 tőcsavar szélessége nem passzol?
Én nem kínlódnék vele.
Gondolom a power és a rezós karbi miatt akarod átvariálni.
De szerintem jobban járnál ha szereznél bagóért egy menthetetlen mtx hengert levágnád a rezós házat meg a pówer szelep házat róla és rá heggesztetnéd a simon hengerre?!
Meg áttennéd a karbit meg a rezós kiput rá. Kevesebb munka lenne még ez is. Bár ez sem piskóta meló. Mert gondolom az a lényeg hogy maximumot kicsikard belóle...
És így még simsonosabb is maradna.
De én 3x agyvérzést kapnék mire ezt így össze bagadoznám.
Én tennék rá egy rezós kiput egy isteni karbit marhajó dugót bele és kalács.. Nem másznék bele ennyire elméletileg sem.
2/4 anonim válasza:
Én meg vennék készen. Szenvedne vele a fene. A végén lehet még úgy se menne mint előtte.
3/4 anonim válasza:
Egyszerűbb belekókányolni egy MTX blokkot. És talán jobb ötlet is.
4/4 anonim válasza:
Készítsd elő a pénztárcádat, és a háziorvosoddal írass fel magadnak annyi nyugtató, amennyi csak törvényileg lehetséges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!