Szegedi autópiac?
Nem tudom van e még, de néhány éve még volt a cserepes sori piac területén vasárnap délelőttönként. Na, közben rákerestem, az oldal azt írja hogy nincsen.
Kedves első, a Cserepes sori Piac munkatársának küldtem érdeklődő emailt és azt válaszolták, h évek óta nincs autópiac. Számomra fura, h egy ekkora városban nincs. :S
Kedves második, köszönöm, Kecskemét tervben van. :)
Utolsó: Az én apám mindig tulajdonostól vett kocsit és nem volt velük probléma. Az autókereskedők mindig "füllentenek". AAA autónál is ígérnek fűt is meg fát is és egyszer csak azt veszed észre, h kihullott alólad a kocsi. :) Nagyon nehezen állok rá kereskedőtől vásárolni.
Sajnos, mint ah közben kaptam még választ a Cserepes sori Piac munkatársától kiderült, h nincs igény autópiacra. A legnagyobb probléma, h sok kocsi nincs fent a neten, hiába akarják eladni. Meg ott vannak azok is, akik autókereskedőnek még véletlenül sem adják el. Érdekes.
Voltam párszor itt a szomszédban, Szabadkán a piacon és ott vasárnap nagy autópiac van. Elég széles a választék. Onnan visszahozni kocsit meg nem érdemes, hisz németből kerültek azok is oda. :D Am neked is megy a zöld kéz, ah a többieknek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!