Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen III polo tuning?

Volkswagen III polo tuning?

Figyelt kérdés
Adott egy polo III sedan 1.4i motorral es szeretnek belenyomni par pacit mit lehetne egy ilyen benzines motorral mit ajanlottok.Kiszoktam jarni egy almafasba driftelni es valamennyire megy is de nem erzem olyan jol magam keves nekem ez a gyari vagy 100-110le kellene hogy ezt hogy tudnam leirni koszonom a kommenteket elore is

2016. jan. 14. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Már ott kezdtem megszakadni a röhögéstől,hogy valaki egy 1.4-es szívó motort akar tuningolni,mert kevés bele a 100ló,ennél a sornál "Kiszoktam jarni egy almafasba driftelni" viszont már tényleg a hasamat fogtam....
2016. jan. 14. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Add el csóró autót valakinek aki megbecsüli, az árából meg vegyél egy zsigát. Azzal csapathatsz rendesen és kevés pénzből tuningolható. Házilag is.
2016. jan. 14. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

első hajtású autóval driftelni :D először tisztában kéne lenni a drift jelentésével, és nem egy 1.4-es motortól várni azt, amit egy hátsó hajtású, legalább 2000 köbcentis autóval szoktak csinálni.

Amúgy válaszolva a kérdésedre, egy 1.4-es motor arra tökéletes hogy elmenj vele A-ból B-be és kész, semmi több, ez nem versenyautó, nem olyan felépítéssel.

Ha a chip tuningra gondolsz (mint minden agyatlan), akkor azzal legyél tisztába, hogy az a feltöltött, tehát a turbó motorok esetében működik tökéletesen, szivó motornál csak beképzeled magadnak hogy jobb, valójában ugyanott vagy vele (egy kicsi plusz azért van, de az észrevehetetlen szinte, főleg egy 1.4-es alapmotornál).

Add el a Polo-t, és vegyél egy hátsó hajtású, legalább 2000 köbcentis benzines autót, ha mindenképp a drift a cél.

2016. jan. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!