Rozsda~RUST kérdése:
Ebbe a motorba sokat kellene fektetni?
Figyelt kérdés
Először is megérné ilyet venni? Románul van , de annyit leszűrtem , hogy a tulajdonosa esett vele egyet 50-el és ezért javításra szorul. Egy ilyet folyamatosan javítani kellene? Egyébként jó a virág?2016. jan. 12. 14:57
2/5 anonim válasza:
Jó gépek a viragok és bírják a strapát. ha jól látom ez csak esztétikai hiba, attól vezethető. Keveset futott, álltalános szűrők és olajcsere kb 10.000- 15.000 anyagkölség szerelődíj nélkúl ha magad csinálod és kész is a szezonra. Gumicsere, aksi csere, fékpapucs opcionális az állapottól függ. A későbbiekben pedig senki se tudja neked megmondani mi lesz. De figyelmes, vigyáol rá akkor kitart sokáig valószinűleg. üdv
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , nagyon új vagyok a témában , meg még egy jópár évig ne is vezethetém , nem is tudom miért kérdeztem meg. Ha bárminemű tanácsot tudsz adni elfogadom. 14
2016. jan. 12. 17:30
4/5 anonim válasza:
milyen tanácsra gondolsz? hogy érdemes e megvenned ezt a motort és lassan rendezgetni amíg nem vezetheted? de addig van még 4 éved, ha jól értem 14 vagy most. Messze van az még nagyon, addig sokat fognak válltozni az árak, lehet már nem is fog tetszeni a virago, lehet tetszeni fog, de akkor találsz újabbat stb stb... nem kell előreszaladni, motort midíg lehet venni :) ez az én véleményem
5/5 A kérdező kommentje:
A virago tettszik is , jó is , dicsérték is és nem is olyan drága , de 10 allatt lehet kocsimeleg leszek úgyhogy ja :D Valami kisebb a robogón kívül nincs ;D?
2016. jan. 13. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!