Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen izzót vegyek?

Milyen izzót vegyek?

Figyelt kérdés
H7 foglalatú izzó kell az autómba.Szeretnék minél erősebb fényt viszont,gyakran megyek erdős részen és emiatt jól jönne a plusz fényerő.
2016. jan. 12. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Osram Nightbraker elég jó, de inkább annyit érsz el vele, hogy fehérebb fényt kapsz, hosszabbat nem biztos. Az a lámpa optikai teljesítményén múlik inkább. Valamivel a nagyobb fényerő miatt növekszik a fénysugár távolsága, de ne számíts sokkal többre.
2016. jan. 12. 13:34
 2/7 joco5582 ***** válasza:

Valamely márkás nagy fényerejű izzója látványos javulást hoz. Érdemes kicsit áldozni rá.

Mégis én vennék egy utólagos szúrófényt, például a ködlámpa mellé\helyére. De mondjuk abból egy E jelzésest.

2016. jan. 12. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Mekem GE Megalight Ultra van H7-eből.Jó fénye van, de azért nem számíts olyan drasztikus változásra a normál izzó után, mint ahogy a marketingszövegekben leírják.
2016. jan. 12. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Emelt teljesítményűt nem javaslom, mert szétégeti a foncsort a lámpában. Viszonylag emberi áron vannak a GE-Tungsram fehérebb fényű izzói, szerintem van H7-ben is, én H4-ben használom.
2016. jan. 12. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Emelt teljesítményűt nem is javasolt senki. A fentiek 55W-osak.
2016. jan. 12. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Látom.
2016. jan. 12. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:

linkelnétek esetleg,hogy konkrétan melyikre gondoltok?Párban érdemes egyébként kicserélni?

jelenleg a tompítottam nem ég egyik,kell külön tompított és külön reflektor H7 izzó? Nem várok olyan sokat,csak szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle amit lehet.

2016. jan. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!