Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan Almera n16 1.5 benzines...

Nooker kérdése:

Nissan Almera n16 1.5 benzines (2. gen) autóval kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
600e körül van a keret, ha kell kicsit több. Ennyiért 2001-2003 körüliek vannak. Alternatívaként még a G-Astra merült fel. Megbízhatóság, fogyasztás érdekelne elsősorban olyanoktól, akiknek volt/van ilyen autójuk. Mekkora szervizszámlákra számítsak? Lehet ennyiért normális darabot kifogni, ami elmegy még 50-100e km-t?

2016. jan. 11. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

A jobb darabok 8-900 ezernél kezdődnek, 600-ért még nagyon a legalját kapod, valószínűleg rossz, tákolt autókat.

Ha kicsit többet szánsz rá, nagyon jó autót kaphatsz, az enyém most 11 éves, 183 ezer km-rel, a nagy átlaga 6 liter körül van. Nyáron óvatosan vezetve 5.2, télen nehezebb lábbal 6.5, afölé nem nagyon megy, ahogy én vezetem, igaz, garázsból indulok és dugóba nem viszem.

A ráncfelvarrottak típushibája a bevakuló gyári fényszóró, de könnyen cserélhető, egy pár elégjó utángyártott megvan 36 ezerből. Nálam még 3 váltócsapágyat kellett cserélni, semmi más zsebbenyúlós dolog nem történt, mindene gyári. Az enyémen semmi rozsda nincs, de ez valószínűleg a garázs érdeme, érdemes odafigyelni rá.

A G Astrával nem említeném egy lapon, az kényelemben az előző Almera színvonala, műszakilag pedig még az alatt van, akkor már inkább egy Corolla.

2016. jan. 11. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, pont ilyen válaszokra van szükségem, nagyon hasznos! Egyébként már 400-tól szoktak lenni ilyenek, azért is gondoltam, hogy 600-ért már ki lehet fogni normálisabbat és az alacsonyabb ár inkább csak a korának, meg a futott km-nek szól. Akkor ez pl szerinted rossz vétel lenne?

[link]

2016. jan. 11. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ránézésre nem rossz, ki kell próbálni, átnézni, akár még jó is lehet. Ilyen korai N16-ot még nem vezettem, csak újabbakat, nyilván teljesen máshogy viselkednek, nagyon sok minden változott a ráncfelvarrásnál.

A 400 ezer nagyon kevésnek tűnik, annyiért még egy N15-nél sem csodálkoznék, ha baja van.

2016. jan. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!