Nissan Almera n16 1.5 benzines (2. gen) autóval kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak?
A jobb darabok 8-900 ezernél kezdődnek, 600-ért még nagyon a legalját kapod, valószínűleg rossz, tákolt autókat.
Ha kicsit többet szánsz rá, nagyon jó autót kaphatsz, az enyém most 11 éves, 183 ezer km-rel, a nagy átlaga 6 liter körül van. Nyáron óvatosan vezetve 5.2, télen nehezebb lábbal 6.5, afölé nem nagyon megy, ahogy én vezetem, igaz, garázsból indulok és dugóba nem viszem.
A ráncfelvarrottak típushibája a bevakuló gyári fényszóró, de könnyen cserélhető, egy pár elégjó utángyártott megvan 36 ezerből. Nálam még 3 váltócsapágyat kellett cserélni, semmi más zsebbenyúlós dolog nem történt, mindene gyári. Az enyémen semmi rozsda nincs, de ez valószínűleg a garázs érdeme, érdemes odafigyelni rá.
A G Astrával nem említeném egy lapon, az kényelemben az előző Almera színvonala, műszakilag pedig még az alatt van, akkor már inkább egy Corolla.
Köszi, pont ilyen válaszokra van szükségem, nagyon hasznos! Egyébként már 400-tól szoktak lenni ilyenek, azért is gondoltam, hogy 600-ért már ki lehet fogni normálisabbat és az alacsonyabb ár inkább csak a korának, meg a futott km-nek szól. Akkor ez pl szerinted rossz vétel lenne?
Ránézésre nem rossz, ki kell próbálni, átnézni, akár még jó is lehet. Ilyen korai N16-ot még nem vezettem, csak újabbakat, nyilván teljesen máshogy viselkednek, nagyon sok minden változott a ráncfelvarrásnál.
A 400 ezer nagyon kevésnek tűnik, annyiért még egy N15-nél sem csodálkoznék, ha baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!