Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni víz hatására csikorgó generátor szíjjal?
nem halványak, csak nagyon fényes már a generátor tárcsája(is)
nekem öt éve sivít, de csak akkor, ha nagy generátor terheléssel indulok..(hidegen)
indít, kitolatok a garázsból, ütközésig a kormány, a szervómotor baromira nagy áramfelvétellel lepi meg a generátort, miközben megy ezerrel a páralfúvás úgy, hogy a klímakompresszorral hideget fújok az ablakra..a nelem bekapcsolja az ülésfűtést, én a lámpákat... és annyi...visít mint a malac..csréltem minőségi szíjat, nem merem jobban megfeszíteni(a szerelő sem)
ezzel kell élni..
ja, a víznek semmi köze hozzá...csak a nagy terhelésnek..húsz-harminc másodperc múlva megnyugszik(felmelegszik)...
Visít=csúszik
Csúszik=laza
Laza=húzol rajta (nekem bejött ez a módszer,bármily hietetlen nemkell "együttélnem"vele xD
Szerintem akármitől is lehet, de a víz kizárva.
1. mit keres az ékszíjon (motortérben) víz?
2. ha -esetleg- mégis fölcsapódik, a súrlódás és a centrifugális erő hatására, 2-3 másodpercen belül eltűnik.
A "hitványság" oka máshol keresendő.
Pl.: laza szíj, nem vonalban futó tárcsák, nem megfelelő méretű vagy rossz minőségű szíj, stb.
Víztől vagy pàrás levegőtől van az 7szentség mert mikor jobb idő van akkor kusba van.Generátor csapágy nem mert ha megfújom a szíjjat akkor bírja 1-2 napig.A víz bejut akármikor,ha csak mész valaki mögött pl.
Öregnek nem öreg,vagymàr akkor is öreg volt mikor megvettem a boltba,mert ez újkorától visít.
Mindeggy majd próbálok rajta húzni,oszt kíísz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!