Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami ötletetek, hogy...

Van valami ötletetek, hogy mit lehetne csinálni víz hatására csikorgó generátor szíjjal?

Figyelt kérdés
Már próbáltam masikat is,az is csikorgott.Ennyire hitványak lennének?!
2016. jan. 11. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a generátor csapágya sz*r?
2016. jan. 11. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:

nem halványak, csak nagyon fényes már a generátor tárcsája(is)

nekem öt éve sivít, de csak akkor, ha nagy generátor terheléssel indulok..(hidegen)

indít, kitolatok a garázsból, ütközésig a kormány, a szervómotor baromira nagy áramfelvétellel lepi meg a generátort, miközben megy ezerrel a páralfúvás úgy, hogy a klímakompresszorral hideget fújok az ablakra..a nelem bekapcsolja az ülésfűtést, én a lámpákat... és annyi...visít mint a malac..csréltem minőségi szíjat, nem merem jobban megfeszíteni(a szerelő sem)

ezzel kell élni..

ja, a víznek semmi köze hozzá...csak a nagy terhelésnek..húsz-harminc másodperc múlva megnyugszik(felmelegszik)...

2016. jan. 11. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Visít=csúszik

Csúszik=laza

Laza=húzol rajta (nekem bejött ez a módszer,bármily hietetlen nemkell "együttélnem"vele xD

2016. jan. 11. 13:27
 4/6 veterán vas ***** válasza:

Szerintem akármitől is lehet, de a víz kizárva.

1. mit keres az ékszíjon (motortérben) víz?

2. ha -esetleg- mégis fölcsapódik, a súrlódás és a centrifugális erő hatására, 2-3 másodpercen belül eltűnik.

A "hitványság" oka máshol keresendő.

Pl.: laza szíj, nem vonalban futó tárcsák, nem megfelelő méretű vagy rossz minőségű szíj, stb.

2016. jan. 11. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Elöregedett/felkeményedett felületű a szíj! Le kell cserélni! Ennyi.
2016. jan. 11. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Víztől vagy pàrás levegőtől van az 7szentség mert mikor jobb idő van akkor kusba van.Generátor csapágy nem mert ha megfújom a szíjjat akkor bírja 1-2 napig.A víz bejut akármikor,ha csak mész valaki mögött pl.

Öregnek nem öreg,vagymàr akkor is öreg volt mikor megvettem a boltba,mert ez újkorától visít.

Mindeggy majd próbálok rajta húzni,oszt kíísz.:)

2016. jan. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!