Ha veszek egy motorkerékpárt és nem iratom át 14 napon belül akkor mi lesz?
Régebben el lehetett lenni egy darabig, és amikor valóban átiratja az ember, akkor kiszabtak illetéket/bültetést.
Ezt kitrükközték dátum nélküli szerződéssel, majd a technika fejlődésével eljutottunk oda, hogy már 14 éve egy volt kolegám nem iratta át az autót és nem is jelentette ki, mert átépítette, egyszer csak jött a levél hogy kérem a rendszámot leadni, a kocsi ideiglenesen a forgalomból kivonásra kerül, és illeték fejében visszahelyezhető.
1pár párkörös gumi is 20-25eFt akkor most átírásra nincs pénzt de motorozni van?
Ezt nem értem.
Utolsó: Pedig logikus. Most van tél, most tudja az ember megvenni olcsón. Most fér bele a keretbe. Motorzni sincs gondolom pénz, nem is kell, mert tél van. Szezonra meg lesz a pénz.
Én is voltam kollágista, iskolás, és nem feltétlenül akartam kivárni a tavaszt, mert az addig gyűjtött pénz elmegy a tavaszi felárra.
Írasd át az "Ukrán unokatesód" nevére... Ha érted mire gondolok :D
Vagy keress a városban egy csövit aki aláír neked egy adásvételit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!