Létezik olyan tuning kipufogó mely jobban elnyeli a hangot és ugyanakkor jobb gázáramlást is biztosít mint a gyári rendszerek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 12:30
1/12 anonim válasza:
1000- es swiften gyárilag olyan van.
2/12 anonim válasza:
Szerintem persze hogy létezik.
Minél kevesebb egy kipuff rendszerben a kanyar annál jobb gázáramlást biztosít. A hangot meg a dobban lévő lemezek tompítják ugye. Szóval egy jól megkonstruált rendszerről lazán el lehet hinni.
3/12 A kérdező kommentje:
Olyan egy dobos rendszert keresek mely helyettesítené a mostani három dobos rendszert és a jobb gázáramlás mellett nem lenne hangosabb.
2016. jan. 10. 12:51
4/12 anonim válasza:
Gyorsabb gázáramlást csak kevesebb "akadállyal" (terelőlemezek,kamrák stb) lehet elérni!Viszont ezek felelősek a hangtompításért!innentől kezdve a kérdésednek nincs értelme!
5/12 anonim válasza:
A kanyarok is lassítják az áramlást
6/12 A kérdező kommentje:
Már miért ne lenne értelme ? Jobb hangszigetelő anyagokkal lehetséges, hogy a hanghullámok elnyelődjenek a gázáramlás meg maradjon a régi. Legfeljebb igény nincs rá és ezért nincs.
2016. jan. 10. 16:06
7/12 anonim válasza:
Ember te láttál már kipufogót életedben?!Meg egyáltalán tudod hogyan működik?!Ja hogy nem.....így már értem az előző kommented....
8/12 anonim válasza:
Neeeem még életemben nem láttam...
Tanultál te áramlástant?
9/12 anonim válasza:
Kérdező.... Nem a hangszigetelő anyagok tompítják a hangot, hanem a dobokban lévő terelő lemezek.
10/12 anonim válasza:
Kapcsúdkiakamerát a 7-es kommentem a kérdezőnek szólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!