Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen simsont 3 sebességes...

Milyen simsont 3 sebességes vagy 4 sebességeset vegyek?

Figyelt kérdés

Melyik bírja jobban a dombokat ? (Egerben használnám és az északi közép hg.)

Mi a véleményetek a 3seb és 4sebes ről

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. jan. 9. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
egy robogó jobban bírná
2016. jan. 9. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Gyári 4 es inkább de a 3 asnak is ugyan az a végáttétele. Jha és a 3 as átalakítható 4 esre :)
2016. jan. 10. 08:51
 3/14 anonim ***** válasza:
sőt van már öt sebességes szett is de megéri vele szarakodni? sajnos a simo anyagminőségben nagyon alatta van a japo és olasz motoroknak
2016. jan. 10. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:
a simsonok 30 éve bírják az időt a robogok meg műanyagok nem mondom hogy rosszak mert a gyújtások meg az elektromos rendszerük kivan találva azért de ha jól tudom rajtuk nincs távolsági ami szerintem jó ha este közlekedsz főleg ha városon kívül de én nem szeretem a robogókat nincs váltó rajta meg kis kerék szerintem instabil meg voltam motorozni haverokkal egyik srác egy robogóval volt hát a kátyúkban állandóan fel ütött a hátsó kerék. A gyorsaságiakat meg azért nem szeretem mert rossz hangjuk van és a nagy fordulatra igazított rezonátoruk miatt elég döglöttek szerintem a városban.
2016. jan. 10. 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Simson kerék méretű robogók is vannak tehát ez az egyetlen egy előnye sincs már más előnye meg nem tudom mi lehetne. További előnyök: tárcsafék, központi rugó, önindító, erősebb motorok, finomabb hang, működés.

Annak idelyén nem egy 50cc robogót hoztam be külföldről melybe 50000km!!!!! volt. Ezt nem hiszem , hogy egy simson tudná motorgenerál nélkül.

A japán és nyugat európai gépgyártás évekkel a kelet európai előtt volt és van de remélhetőleg egyszer behozzuk. Tehát ha dolgozni kell akkor inkább egy nagykerekű robogó.

2016. jan. 10. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:
én azt mondom hogy mindenki döntse el hogy neki melyik a jobb hülyeség vitát indítani egy ilyen dolgon.
2016. jan. 10. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem négy sebességest vegyél.

Ott más az áttétel.

2.ban kicsit jobban bírja a terepet.

Egyébként a 1. és a 4. ugyanaz mint

a három sebességesnél az 1-es 3-as.

2016. jan. 11. 06:37
 8/14 anonim ***** válasza:

" melybe 50000km!!!!! volt. Ezt nem hiszem , hogy egy simson tudná motorgenerál nélkül. "

Akkor olvass és csodálkozz... :-)

[link]

2016. dec. 5. 07:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, állítja ezt 1 db Simson tulajdonos a kommentelők nagy része 20 másik Simson tulaj szerint meg kamu az egész.
2016. dec. 5. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen sokaknak fáj,de a cikkben szereplő motor bizony megfutotta ezt a távot.Más érvet mithogy kamu nyílván nem lehet felhozni ellene.
2016. dec. 6. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!