Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok rola? Telleg...

Mit gondoltok rola? Telleg igy lenne? Milyen kategoria?

Figyelt kérdés

Elavult es szegenyes auto lett mar az opel astra f? 1997es evjarat.

Mostansag ugy veszem eszre h lenezik az f astrat. Szerintetek ciki mar es regi szar auto? ti mit gondoltok ? azert mert vmj ilyen kocsival jar akkor csoro? Es ez a duma h ez is nagy szam mert vkinek meg ilyen sincs azert nem telljesen igaz mert meg egy 18eves gyerek is masfel millios autoval maszkalnak. Legtobb embernek tobb milkios autoja van es lenezik akinek csak egy regi astra!? szeintetek gaz auto? mar kicsit zavar h mindnekinek jobb autoja van mint nekem. egyedul vagyok ezzel az erzessel?

2016. jan. 9. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mire kell neked az autó? Teljesen ettől függ, hogy jó-e neked egy adott autó (pl.: f astra) vagy nemm.

Ha arra kell, hogy villogj a haveroknak valószínűleg nem a legalkalmasabb autó.

De ha neked egy jó állapotban lévő f astrád van, amit viszonylag ritkán kell szervizelni és arra kell az autó, hogy szerencsésen eljuss A-ból B-be gond nélkül és jelenleg ezt teljesíti, akkor kiváló autó számodra.

Nekem egy 17 éves Hondám van, de korához képest nagyon jó állapotban. Nekem arra kell, hogy a városban elmászkáljak vele, gond nélkül megtehessek vele havi szintén néhány száz és évi pár alkalommal ezer kilométer feletti utakat. Jelenleg ezt tökéletesen teljesíti, soha nem hagyott még cserben. És amit egy év alatt ráköltök a szervizelésére az tört része annak, ami egy új (vagy újabb) autónak csupán az értékvesztése lenne. Így számomra tökéletes autó!

2016. jan. 9. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"Latom itt senki nem erti a kerdesemet."

Hidd el,megértettük a kérdésedet,csak valószínüleg nem egy nyelvet beszélünk,mert te meg nem érted a válaszokat!

De hogy legyen egy jó napod,írd meg nekem privátban,hogy mit szeretnél olvasni:

a)Az f astra egy szar,vér ciki ótvar szemét

b)Az f astra egy bivaly,nagyon is szuper autó

Válaszd ki melyiket szeretnéd,és akkor én meg bemásolom neked ide,hogy megnyugodjon a lelki világod!

2016. jan. 9. 17:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem azert veszek masik autot mert lenezik az f astrat. Azert beszek masik kocsit mert fapados auto szamomra. Heti 4-500kilometereket megyek es jol jonne a kocsiba egy konyoklo meg esos paras idoben nagyon hasznos lenne a futheto tukor arrol nem beszelve h nyarom mennyit segitene a klima. Es igen szamit a megjelenes mert egy komoly helyen dolgozom esbugy is oltozom. Nekem egy kocsi nem csak egy munka eszkoz. Sokat megyek autoval es nekem fontos az auto. Regi astram is jol tartom es vigyazok ra. Nekem sokat jelent egy auto.

Nem en arra lettem volna kivancsi h mas hogyan latja ezt a dolgot. De mindenki azon kattog h azt irtam zavar h masnak jobb kocsija van de nyilvan tuloztam merr leszarom masnak mivam es ha annyira zavart volna akk elobb cserelek autot. Igazabol az erfekelt ti mit gonfoltok errol a kocsirol es h szegenyes azto vagy mi!?

2016. jan. 10. 09:25
 14/14 veterán vas ***** válasza:

"..számít a megjelenés, egy komoly helyen dolgozok és úgy is öltözök.."

A ügynökök, üzletkötők, és ehhez hasonló lótifuti emberkék szoktak ilyen külsőségeken problémázni.

Ideje lenne kinőni azt a szemléletet, hogy valaki attól lesz üzletember, ha elegáns autóban, és divatos öltönyben parádézik...... ;)

:)

2016. jan. 10. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!