Peterszondavid kérdése:
Bmw x5-rol mi a velemenyetek ki mit tud rola mondani?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 17:41
3/14 anonim válasza:
Frászt. Törökök, lengyelek, oroszok, magyarok gyártják Németországban. :D
4/14 A kérdező kommentje:
Tenyleg de en maga a kocsirol kerdeztem a velemenyt
2016. jan. 6. 20:16
6/14 anonim válasza:
Akinek van szereti, akinek nincs utálja. Körülbelül ez szokott lenni az egyöntetű vélemény.
Amúgy jó kis autó, lényegében ugyanazt nyújtja mint egy XC90, csak ugye ezt utálni kell mert BMW.
7/14 anonim válasza:
Utálni kell? Miért? Te utálod? Vagy csak szeretnéd ha mi utálnánk? Nem értem a kijelentésedet. Elmagyaráznád kérlek?
8/14 anonim válasza:
Látom a szarkazmus nem jött át: Talán az X5 nem arról szól, hogy jajj megint egy X5-ös tahó, stb, míg ha egy SUV Merci, vagy Volvo, akkor tisztes üzletember stb.
9/14 anonim válasza:
Még mindig nem értem. Most akkor te utálod az X5-öt, mert szerinted csak tahóknak van?
10/14 anonim válasza:
Komolyan ilyen nehéz vagy nem tudom? Vagy ennyire idegen az autós világ? MO-n milyen az X5, X6 megítélése, mit szoktak rá mondani, kik ülnek benne, hogy mennek velük, tipikus milyen autó? Azt írtam, hogy én gondolom így? Nem.
Komolyan nem tudom mi benne az érthetetlen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!