Mennyire draga egy 4-es Golf szervizeltetese? TDI motorral.
Figyelt kérdés
Kineztem egy ilyen autot, es felmerult bennem a kerdes... Konkret pelda is johet.2016. jan. 6. 09:45
1/6 anonim válasza:
Konkrét példa:
AHF motorkód, olaj, és összes szűrő cserélje 12.000-15.000 km-enként 16.000 Ft+áfa. Mást nem is nagyon kellett ráköltenem 110.000 km óta van nálam. Vezérlés 90.000 km-enként, 50-60.000 Ft talán, de ezt most nem tudom biztosan, első fékbetétek talán 12.000 Ft volt
2/6 anonim válasza:
autója válogatja.Nem mindegy,hogy milyent fogsz ki,ez használt autó.Nem tudhatod,hogy a turbó mikor megy tönkre vagy egyéb más.Egy normális állapotúra sokat nem kell költeni,nyílván nem 1000-es swift,de....
3/6 anonim válasza:
Bìrom,hogy mindenki ha dìzelről van szó egybő a turbó,porlasztóval jön. Nem volt még kocsim. De nem egy ismerősömnek van dízel,és semmi baja. Pl egyiknek !!!16!!! Éves Bmw kombi,és a turbo NEM volt cserélve... Arról nem is beszě e,ha annyira könnyen tönkre mennének ezek az aljatrészek senki nem venne dízelt. A 1.9es tdiről meg csak jókat olvasni. Ellentétben a 2.0 pdtdiről...
4/6 anonim válasza:
utolsó,látszik hogy nem volt még kocsid.Elhiszem hogy,te sokmindent hallottál,de ezek akkor sem örökéletűek,tehát előfordulhat bármi.Nekem is 1.9 TDI-m van csak Audiban,nincs vele gond amúgy...
5/6 anonim válasza:
3-asnak igaza van, sokan úgy számolják, mintha a turbó meg ezek kopóalkatrészek lennének, és tuti cserélni kell majd. Pedig nagyon ritkán kell hozzányúlni.
6/6 anonim válasza:
ritkán kell hozzányúlni az tény,DE nem örökéletű mint mondtam és nem új autót vesz.Nem új turbóval fogják eladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!