Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf 2 1.9 TDI...

Volkswagen Golf 2 1.9 TDI motorral de papírjai alapján 1.6-os Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Eredetvizsga, műszaki, papírozás

Kinek van tapasztalata arról hogy mi a menete egy papírjai szerint 1.6-os, de valójában 1.9-es motorral futó VW Golf 2 átírásának és eredetiségvizsgálatának? Ugye nehezíti a dolgot hogy mivel hivatalosan nem gyártották 1.9-es motorral ezt a szériát, ezért Magyarországon a hivatali bürokrácia miatt nehéz lepaíroztatni hivatalosra a járművet.

Egy vásárlás esetén ismerős kell hozzá hogy eredetvizsgán megkapja a megfelelt státuszt, illetve az műszakin is átmenjen később? Tudom hogy viszonylag sok kettes fut az országban nagy turbós 1.9-es TDI-ként, és gondolom csak van valami módja annak hogy az utakon vannak. Ha nagyon necces lenne, nem hiszem hogy sokan rizikóznának.

Egyébként sok ilyen Golfot hirdetnek úgy hogy adják mellé az eredeti motort is. Haverom mondta hogy ismerőse pl. műszaki után simán átett egy 1.9-es motort a Caddy-jébe és úgy használja. Minden műszaki előtt és után motorcsere oda-vissza nekem kicsit életszerűtlen. :D

Esetleg ha rendőr megállít és kicsit vizslatja az autót és kiszúrja a turpisságot akkor milyen következményei lehetnek? Elveszik a kocsit pl.?

Hosszú lett bocsi! Várom az értelmes hozzászólásokat. :)

2016. jan. 4. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsém ehhez a szituációhoz de röviden annyit, nem éri meg. Papírozva vegyél vagy sehogy, ha nagyon akarsz. Nem egészséges cserélgetni a motorokat, és félnapos meló. Arról nem beszélve a műszakin is olyat kell kifogni aki erre kapható. Én beleuntam ebbe az egészbe és már a Golfokba is mert lássuk be 30 éves konstrukcióról beszélünk. Minden hónapban kijön valami hiba még akkor is ha nagyon egyben van az autó. (Egyik héten önindító, másikon a hűtő, harmadikon az adagoló stb.) Aranyáron adják az alkatrészeket az otthon bontós nepperek. Nem éri meg.
2016. jan. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!