Volkswagen T1, T2 vélemények, tapasztalatok, jó vagy épp rossz sztorik?
Figyelt kérdés
Mindent irhattok ami ehez a két típushoz kötődik.2015. szept. 22. 01:39
1/7 anonim válasza:
Nekem a terminátor T2-rol van véleményem, de inkább megtartom magamnak :)
2/7 anonim válasza:
A T1 T2 legalább 40,de inkább 50 éves autók. Nem a T3 ra T4 re gondolsz? Ezek már veterán autók, a jó állapotúak drágák.
3/7 anonim válasza:
Ezek kultuszautók, milyen véleményt akarnál hallani? Fogyasztásról, menetteljesítményről? Ezeket az autókat nem erre tartják. Vagy kell valakinek vagy nem, racionalitás nincs benne, emóciók annál inkább
4/7 A kérdező kommentje:
Nem irtam rosszúl T1-T2-re gondolok.
Hat adatokra is kíváncsi lettem volna. Fogyasztás biztos nem kevés de mennyi az annyi?
2015. szept. 22. 09:21
5/7 anonim válasza:
15 éve volt a cégnél még egy T2-es model platós szörny. A lámpás kereszteződésben a kolegámnak lezárt a kormányzár azt belemen majdnem egy kocsiban. Kiszállt azt otthagyta. Addigra már kellőképp tele volt a fas.a vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Az kemény. És mitől záródott le??
2015. szept. 30. 15:53
7/7 anonim válasza:
Talán mert reneszánsz volt már nem oldtájmer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!