Mitől nem megy hidegben az egyik henger az autómban?
1.4-es Seat Ibiza (2000-es évjáratú). Eddig 3 szerelőnél volt, elég sok pénz elment rá, de még mindig nincs megoldás. Gyertyák, gyújtáskábel, gyújtó trafó lett cserélve, az eredmény ugyanaz, hidegben nem megy a az egyik henger. A hibakód gyújtás hibát ír annál a hengernél. Kompressziót mindenki mért rajta, az rendben van. Az első szerelő még injektor tisztítóval próbálkozott. Hibakód kiütve, de a reggeli fagyban újra előjön a baj. :(
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! Köszi mindenkinek a válaszokat! Többen is mondták már az injektort, találtam is egy ilyen szerelőt, aki ezzel foglalkozik. El is vinném hozzá, csak most vissza jött a jó idő, és nem produkálja a hibát. Elképzelhető, hogy érdemes lenne úgy ránézni, hogy nincs hideg? Érzetre akkor tünet mentes, de aztán egy diagnosztikai műszer lehet, hogy mást mutatna...
u.i.: nem pontoztam le senkit, de gondolom ez nem is nekem szólt :P :)
sziasztok!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy megoldódott e a probléma?
Az én autóm ugyan ezt produkálja, nyáron épphogy, télen meg berángat!
Trafo,kabel,gyertya, légmennyiségmérő cserélve lett, de hiába!
Most fogom elküldeni a befecskendezőket bevizsgálasra!
Remélem meg lesz a hiba oka!
Szia,
már nincs meg az autó, de kiderült a probléma. Kufújt a kipufogó, ami miatt a lambda szonda össze - vissza szabályzott. Javítás után a probléma megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!