Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Suziki...

Mi a véleményetek a Suziki swift-ről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

22:02 es

neked milyen autod van??

most irjad,,,

2010. márc. 25. 22:14
 12/23 anonim ***** válasza:
BMW 530i 2005-ös és? Mit számít ez?
2010. márc. 25. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
álmodban van az :)mikor reggel felkelsz tülekedsz de nem bmwvel hanem Buszal Metroval Villamossal.majdnem jó de a swift nagyobb szabadságot ad ezért írigykedsz.
2010. márc. 25. 23:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem 2008-as 1.3 Swift van.Megpróbálom elfogulatlanul értékelni.Erényei:nagyon megbízható,pörgős gyors,gokartosan vezethető,olcsók hozzá az alkatrészek.Hibái:meredek szélvédő(ha első vagy a pirosnál, egy kocsi távolságra kell állni, a megállást jelző vonaltól mert nem látod a lámpát.)Nagyon sok könnyen karcolódó,gyenge minőségű műanyag a beltérben.A fényezés szintén könnyen karcolódik.Nem tudom, hogy más kocsiknál is így van-e.A hátramenet siralmas.Ritka, hogy elsőre és reccsenés nélkül sikerül betenni.Az egyes fokozat nehezen, akadósan kapcsolható.A motor kis fordulaton nyomaték szegény.Nem olyan rossz autó egyébként, mint amilyennek tartják sokan.(az előző swift alapján)Ha megbízható,olcsón fenntartható kis kocsit akarsz csak ajánlani tudom.Engem még nem hagyott cserben.Megjegyezném még, hogy sokan úgy becsmérlik,hogy nem vezették még,sok suttyó még jogosítvánnyal sem rendelkezik csak divatból szidja a Suzukit.
2010. márc. 26. 07:46
 15/23 anonim válasza:

Nekem nem Swiftem van, ezt előre mondom.

Miért lenne szánalmas? Annak idején a Trabantokat kiröhögték Magyarországon, de a 850 (!) cm3-es kategóriában Monte Carlo rallin valamikor a 60-as években többször 2. és 3. helyet nyert NDK-s sofőrrel.

A Suzuki is a maga helyén és kategóriájában kiváló járgány. Még akkor is, ha én a nagyobbakat kedvelem.

2010. márc. 26. 08:35
 16/23 anonim ***** válasza:
a swiftek házilagos paneltuningja a szánalmas. a gyári tuning az jó, de a házilagos gánytuning az szörnyű...
2010. márc. 26. 08:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Az enyém 98-as 170.000 km van benne hibátlanul müködik,keveset fogyaszt,a kopoalkatrészek olcsok,ahova kell elvisz.semmi nagyjavitás nem volt rajta.szerintem megbizhato,jo kis kocsi.Akinek nem tetszik az vegyen másiat.
2010. márc. 26. 19:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Az árukhoz képest a legjobbak!!! mig egy 93as swift 200ezer addig egy 83as bmw kerül ennyibe... szal lehet elgondolkodni...tény h nem célszerü ütközni vele de viszont motorikusan , megbizhatoságilaga legjobbak közt van és ezt nem suzuki tulajdonosok mondják hanem a szerelök! Fogyasztásilag . fenntarthatoságilag megbizhatoságilag... tökéletes ugy családi autonak ugy munkásauzonak is!
2010. márc. 27. 17:27
 19/23 anonim válasza:
07:46! Eleinte én is küzdöttem a váltóval, mire rájöttem, hogy a gumiszőnyeg előrébb csúszik és ezáltal nem tudom rendesen kinyomni a kuplungot. Próbáld ki hogy megigazítod a szőnyeget és lehet nálad is beválik.
2010. márc. 28. 12:51
 20/23 anonim ***** válasza:
ide figyeljetek okoskák! már vagy 30-35 swift gti-n vagyok túl, kb a felét csináltam meg rallyautónak 99 óta. A nappalim tele van díjakkal, a gyári gtikkel az agyontuningolt 205-ös gti peugeot ok mellett ugy mentem el mint a szél. a swift nagyon jó, főleg a gti.
2010. ápr. 2. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!