Indítás után kékes füst 1-2 másodpercig mennyire normális?
Eddig nem csinálta, de ma megfigyeltem, hogy ha beindítják az autóm, először eltellik 2-3 másodperc semmi füst, semmi gőz, aztán megjelenik ez a kékes füst 1-2 másodpercig, aztán véget ér és fehér gőzt nyom ki a kipufogó, aztán ha bemelegszik akkor semmi.
de eddig nem csinálta ezt a kékes füstöt. lehet nem jó az olaj? ha a motor nem kopott akkor az olajtól csinálhatja?
A benzinnek nincs köze hozzá,a kékes füst mindig elégő olajat jelez.Vagy szelepszár szimering lesz,vagy meg kellene próbálni
a következő oajcsrénél sűrűbb olajat.
meg az az igazság, hogy nem tudom pontosan mi van benne, mert nemrég vettem az autót, és azt írja a computer, hogy még van olajcseréig 3000 km de mióta megvettem még nem cseréltettem le.
de hiszek az eladónak természetesen, csak sose tudni.
meg elvileg szólnia kell, ha az olaj minősége nem jó, de ebben nem vagyok biztos.
"Eddig nem csinálta"
-16 fok van éjjel kiköpi a ledermedt olajat.
Ha nem eszi neváltoztass semmin,mert több kárt okoznál vele mint hasznot.
Nem eszi.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 3 napja áll, ma reggel lett beindítva, én is gondoltam rá, hogy ledermedt kicsit.
Mert a kipufogó is szép tiszta, nem kormos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!