Hozsosimon kérdése:
Befagyott hűtővíz! SOS! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye voltam. Befagyott a hűtővizem. Stilo 1.6 mw.... Nincs garázs, ahova vihetném, mit tudok rajta segíteni? Valami csövet leszedni vagy bármi egyéb, amitől kevesebb esély van az autó halálos ítéletéhez? :-( Már keresem az új motort bele, de hátha meg lehet még menteni. Valaki adjon tanácsot :(2016. jan. 4. 09:45
1/13 anonim válasza:
Mert szét nyomta vagy mi a baj.??? Először megkell állapítani mi a probléma. Majd csak aztán lehet tovább menni. Mert ha csak hig volt a folyadék akkor is belefagy, bele kásásodik de nem olyan veszélyes mint a tiszta víz. Meg mennyi ideig volt rá hideg?
2/13 anonim válasza:
nem volt benne semennyi fagyálló?
3/13 anonim válasza:
Ha tiszta víz volt benne (remélem csapvíz...) akkor kezdj el spórolni egy másik motorra. Nyilván valahogy mi kéne olvasztani. Ráindítani TILOS! Aztán ha kiolvadt akkor járatni és megnézni hogy van e gondja.
4/13 anonim válasza:
állj be egy meleg helységre legyen ott addig míg kiolvad.enged le a motornál a fagydugónál is a vizet.utána töltsd fel fagyállóval és indítsd be .
5/13 A kérdező kommentje:
Még nem történt semmi, de mint írtam, nem tudom sehol kiolvasztani, tehát a természet intézi. Nem tudom, hogy milyen víz volt benne, de szerintem ennek már mindegy :( köszi azért
2016. jan. 4. 12:58
6/13 anonim válasza:
Lehet még nem okozott semmi kárt, de ne halasztgasd a dolgot, mert jönnek még a nagy hidegek, és megfagyhat úgy, hogy szétnyom mindent.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova vinni. Senkinek nincsen fűtött garázsa.... Ezt a fagydugót hol találom?
2016. jan. 4. 13:08
9/13 Beviz Elek válasza:
Pakold körbe bármilyen szigetelőanyaggal a kocsidat alulról a motortér környékén. Elég az első ülések vonaláig, ott keresztbe átmehetsz, a lényeg hogy minél zártabb legyen. Rakj be egy elektromos ventilátoros hősugárzót és várj míg kiolvad a vízrendszered. Utána leengeded és feltöltöd fagyállós desztilláltvízzel.
10/13 anonim válasza:
húzasd el egy autó szerelőhöz állj be a garázsba ott kienged lehet kell fizetni egy 10-20 ezret de még mindig jobb és még lehet hogy menthető a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!