Slusszkulcs védőtokot hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami védi az ütéstől, hajlítástól amikor a zsebben van, és a víztől is védhet valamennyire. Ilyet honnan lehetne venni? Suzuki Swift 2005.2016. jan. 3. 22:00
1/7 anonim válasza:
Az én véleményem, hogy rajtad kívül igen kevés embernek jutott ez az eszébe! Viszont lehet, hogy felfedeztél egy piaci rést.
Remélem te vagy a kétmotorosszétrohadóskerékkiesős troll!
:D
2/7 anonim válasza:
Én a passatom hoz az ali express ről rendeltem 3 dollár körül volt. A suzukihoz nemtudom pontosan milyen kulcs kell de nézz szét hátha találsz.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Miről beszélsz? Ha az ember megy mondjuk paintbollozni kocsival vagy bármi ilyen, és magánál kell tartania a kulcsot, akkor szerintem elég életszerű hogy eltörhet a kulcs.
2. És angolul mi a neve ennek a cuccnak?
2016. jan. 3. 23:16
5/7 anonim válasza:
eBay, aliexpress, és hasonló helyekről lehet rendelni. Valahonnan ingyen is kihozzák.
6/7 anonim válasza:
"Ha az ember megy mondjuk paintbollozni kocsival vagy bármi ilyen, és magánál kell tartania a kulcsot, akkor szerintem elég életszerű hogy eltörhet a kulcs."
Igazad van, tényleg életszerű!
:D
7/7 A kérdező kommentje:
Oké utolsó, lehet neked ez új, de egyesek kimozdulnak néha a házból akármilyen hihetetlen xd
2016. jan. 5. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!