2002-2004es SAAB 9-5 os fenntartasi koltsegei mennyire veszesek?
Figyelt kérdés
Jelenlegi vagy ex saab tulajok esetleg tapasztalattal rendelkezok tudnanak irni pozitiv/negativ velemenyeket?2016. jan. 3. 21:02
1/4 csontos13 válasza:
Attól függ,mire gondolsz. a kötelezően fizetendő költségek nem éppen kevesek. (biztositás,sulyadó,stb)Az üzemanyagot szereti,hiszen nagy köbcenti. alkatrész nagyon drága hozzá,de ezek az autók ritkán romlanak el. Én legalábbis nem láttam még lerobbanva egyet sem. A haveromnak volt egy ilyen,ugyhogy csak az ö elmondása alapján tudom ezeket állitani.
2/4 anonim válasza:
Nem látni lerobbanva mert sokat amúgy sem látni belőlük. A legnagyobb gond amúgy az lakatrészbeszerzés. Feltéve ha eredetit akar az ember... azt már iszonyat nehéz beszerezni hozzájuk, hacsak nem minden vágyad egy ilyen autó, akkor inkább keress más típust amihez van alkatrész.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :)
2016. jan. 4. 14:13
4/4 DinsdalePiranha válasza:
Ha "belsős" infok kellenek, dobj egy üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!