Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Idomok javítása mennyire...

Idomok javítása mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés

Az oldalidomok csúnyán össze vannak törve, így vettem most kerülne javításra. Mivel műanyag, ezért gondoltam elviszem műanyagoshoz. Szerintetek meg tudja szépen csinálni. Sok helyen repedés van benne, hiányoznak belőle darabok, a fejidomban is törés van. Szerintetek szépen megtudják csinálni?

Interneten ép állapotú oldalidomokat nem találtam és azt utána úgyis festeni kéne, és így lehet árban olcsóbban megúsznám.

2016. jan. 3. 19:20
 1/2 veterán vas ***** válasza:

Biztosan szépen meg fogja csinálni.

/csak neked/

De tényleg. Mint tudjuk, a nagyon csúnya töréseket nagyon szépen javíthatóak.

/minél csúnyább, annál szebb/

Nagyon helyesen teszed, ha a műanyagot a műanyagoshoz viszed.

/semmiképpen nem ajánlanám, hogy egy női-szabóhoz, vagy -esetleg- egy óráshoz vidd/

Igen, az ilyen típusú idomokat különösen kedvelik a műanyagosok

/sosem tudjuk meg hogy milyen/

Annak külön örülnek a mesteremberek ha a repedéseken kívül, még kisebb-nagyobb darabok hiányoznak is belőle.

/ha kell ők is kitörnek egy-két darabot/

Persze, hogy a fejidomot is szépen megcsinálják.

/naná, hogy azt is nagyon szépen/

Interneten ne is keress ilyesmit.

/persze, sosem árultak ép idomokat/

Természetesen, ha festéssel együtt kéred, akkor még olcsóbb.

/nagyon jól látod/

Remélem segítettem.

Esetleg még valami???

;)

2016. jan. 3. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, igazából nagyon jót kacagtam rajta, nem vettem magamra, gondolom, nem is sértésnek szántad :D

Van festő haverom aki olcsóbban megcsinálná (és talán szebben is ) mintha szakemberhez vinném, viszont nem tud javítani. Éppen ezért gondolkoztam rajta, hogy olcsóbb javíttatni és utána haverral festetni, mint egy teljes új idomszettet venni, ki tudja honnan (egyébként nem, tényleg nem találtam neten). Csak ezért kérdeztem, hogy mennyire tudják szépen megcsinálni a nagyobb kitöréseket és repedéseket. :)

Egyébként csak, hogy ne nézz olyan hülyének 20/L és nemrég kezdtem :)

Köszi a választ ;)

2016. jan. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!