Szeretnék venni egy autót milyet érdemes?
Kiszemeltjeim: 1.9 TDI Golf 4 90 lovas, E46 318d vagy egy Civic Vtec.
A Golfba és a BMW-be az tetszik hogy kormol kicsit, a Hondában pedig az hogy 160 ló és megy mint az állat :D
Tessék, pl.
Most tudom fura példa, de ha csaj lennél melyikbe szálnál be? egy ilyen szépséges 6 hengeres szervokormányos bömösbe, vagy egy lepukkant 3-as golfba amiből minden sarkon van? én a BMW-be szállnék be, vagy egy Audiba.
Illetve, J-s rendszám kmauzhatod azt spanoknak, hogy faterod hozta ki a cégéhez 2004-ben (akkor mentek a J rendszámok) illetve ez egy utolsó szériás e39, úgyis csak szakértők mondják meg h facelift előtti. megmondod faterod 15m-ért vette, de msot neked adta, 3 as golfot tudja mindenki h 300 ezret érnek.
De az 5-ös az nagy nekem és nem is tetszik.
Viszont a 318d meg talán nem olyan erős és nem kell félnem hogy kifarol egy kanyarban.
És arról is elhiszi mindenki hogy drága autó, mert végül is a mai napig van presztízse.
Amúgy 4-es Golfra gondoltam nem 3-asra.
A 4-es Golf szerintem annyira nem menő, mint a 3-as.
Akkor nézd meg az Audi a3-at 1.9 tdi-vel, azok is 6-700 körül vannak talán, akkora mint egy G4, de mégiscsak egy Audi.
A 318d pedig gyenge hiába 116 ló (nem biztos h pont ennyi, csak úgy emlékszem) és 750-e ből csak szar e46 dízelt kapni, nemhiába azok jobban tartják az értéküket, mint a nagyobb kocsik.
Audi a4 vagy akkor inkább g4 ennyiért.
Mindegy mi, csak Civicet ne. Az egy baromi jó autó, csak sajnos a sok "megy mint az állat" típusú bojrészer kitaposta a belét a használtpiaci kínálat minimum felének. Szal mégegyszer, civicet ne, jó lesz ott a BMW is.
Vagy ha nagyon ki akarsz tűnni, vegyél Subarut, az alig van az utakon. Mondjuk az nem fog kijönni 700-ból.
Én ha most lennék úgy h első autóm veszem akkor ezt venném meg a jelenelgi használt piacról, banki segítséggel:
C.I.Á.É autó CIAÉ 007 rendszámmal, ugye egyértelmű ha megjelensz valahol ezzel, tudni fogják hogy beindul a vállalkozás.
"Akkor vegyél valami 20gazdás lefingott telepi lom bmw-t,de csakis sorhatot mer' attól nincs menőbb!!Mindenképp legyen rajta valami minél nagyobb hangú kipufogó,hogy lássá má' ki a menő és lehetőleg N-el kezdődő rendszám legyen rajta!"
Ezen besírtam XDDDDDD
Azt meg csendben írom mikor a kipufogórendszerem rendberaktuk felüdölés volt, hogy 200-300km utakon nem ordít csak hallkan druzsola 6henger :)
Multkor béjemvés csoportban írja egy hülye "hol kapok szemöldököt?" erre közöltem vele "a DM-ben biztos kap, még műszempillát is" és még ő volt felháborodva XDDDD
Amugy az N-es rendszámú telepi lomok 99% 316i, mert az az ocóóóó, szigorúan tekerős ablakkal, de bontóból M-optikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!